NOVI ISUZU D-MAX

BUDUĆNOST JE STIGLA

Pred vama je potpuno nova, treća generacija D-Max pikapa – najnovijeg i najbezbednijeg pikapa na tržištu Evrope. Novi D-Max nasleđuje dosadašnji, izuzetno uspešan i popularan model, koji je na tržištu Srbije 2019. i 2020. osvojio titulu najprodavanijeg pikapa u klasi.

Upoznajte novi D-Max

Dobrodošli u budućnost! Od najmodernije tehnologije, do robusnosti i pouzdanosti, novi D-Max je sposobniji za izazove nego ikada pre. Konstruisana kako bi se uhvatila u koštac sa najtežim uslovima, nova generacija pikapa pruža i uzornu bezbednost, potvrđenu sa 5 zvezdica na Euro NCAP testu. Bilo da ga koristite na putu, u off-road avanturama, za posao ili zabavu, novi D-Max je tu da ispuni svaku vašu želju.

  •  

Najmodernija tehnologija

Potpuno novi ISUZU D-Max raspolaže čitavim spektrom najnaprednijih tehnoloških rešenja, implementiranim kako bi vaš život učinili jednostavnijim – bilo da su u pitanju sistemi asistencije prilikom vožnje, uređaji koji vam omogućavaju lakše parkiranje ili infotainment sistem koji pruža mogućnost bežičnog povezivanja vašeg “pametnog” telefona putem Android Auto ili Apple CarPlay softvera.

43

DIZAJN

Inteligentniji i bezbedniji način da koristite vaš telefon dok vozite. Uz to, dostupna vam je i navigacija, kao i multimedijalni sadržaj.

BEZBEDNOST

Autonomno kočenje u slučaju opasnosti (AEB - Autonomous Emergency Braking) se automatski aktivira kako bi sprečilo potencijalni sudar.

POUZDANOST

Savladavanje vodenih prepreka je sada još lakše jer novi D-Max može da “zagazi” u vodu duboku do 800 milimetara.

TEHNOLOGIJA

Kod svih 4x4 verzija (osim osnovnog paketa opreme) jeste mehanička blokada zadnjeg diferencijala koji se aktivira pritiskom na taster

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra