Isuzu NPS expedition vehicle

Isuzu NPS expedition vehicle

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ne postoji bolji teren za offroad dokazivanje od ogromnih prostranstava Australije. Kontinent, od koga je samo mali deo naseljen, a pri tome zbog prirodnih bogatstava izuzetno cenjen i prosperitetan, izrodio je jednu posebnu vrstu offroad kulture – Expedition vozila.

Odavno se zna da je Australija izuzetno tržište za proizvođače vozila i dodatne opreme za 4WD vozila, a uz visok standard, jedna tržišna niša se posebno izdvojila. Za sve vlasnike koji žele da putuju u luksuzu i komforu po bespućima netaknute prirode Australije, firma – All terrain Warriors je kreirala ultimativno offroad vozilo, koje u svojoj osnovi čini 4WD kamion sa nadgradnjom i luksuzom elitne vikendice.

Iako na tržištu Australije posluju brojni proizvođači kamiona, ATW se opredelio za Isuzu NPS model. Uz njihovu konverziju na zadnje singl točkove i ugradnju kabine na mesto tovarnog prostora, uz popriličnu cenu, dobija se kao rezultat vozilo sposobno da svoje vlasnike dovede na mnoga nepristupačna mesta bez ikakvih problema sa komforom kao u dnevnoj sobi.

Ovako opremljen kamion Isuzu NPS poseduje kompletan nameštaj, offroad opremu, kamping opremu, kao i sve ostale dodatke kako bi uspeo da se probije kroz neuređene predele, gde najčešće ljudska noga retko kroči.
Isuzu, kao svetski lider u proizvodnji kamiona u klasi od 7-16 tona po rečima konstruktora, namentuo se kao pravo rešenje za ovako odgovoran zadatak.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”670,671,672,673,674,675″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra