Tim ISUZU D-Max

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Više od 45 godina širom Australije, vozači željni avanture nastupaju pred višemilionskom publikom demonstrirajući izuzetne, gotovo kaskaderske veštine za volanom. 2013. godine ovaj tim započeo je saradnju sa ISUZU UTE iz Australije i postao D-MAX Precision Driving Team.

Tim ISUZU D-Max čine četiri vrhunska i kvalifikovana vozača (Jack Monkhouse, Michael Long, John Boston, Dave Shannon) i raspolaže sa 12 različitih 4×4 i 4×2 Isuzu D-Max pikap modela. D-Max tim uglavnom nastupa na manifestacijama u većim gradovima Australije, pružajući publici apsolutni ugođaj i uzbudljive vratolomije. Kompletan nastup između ostalog obuhvata balansiranje na dva točka, preletanje preko nekoliko parkiranih vozila, pa sve do precizne vožnje u formaciji.

Hrabri manevri za volanom zahtevaju mnogo veštine i dugu obuku. Od ključnog značaja za uspešno obavljanje ’tačke’ jeste adekvatna kontrola nad vozilom uz jasno određenu brzinu, precizno upravljanje, kao i održavanje dovoljne udaljenosti između vozila. I to sve u isto vreme. Njihov nastup je test kako za vozila tako i za same vozače, te je u tom smislu ISUZU D-Max pikap sa svojim karakteristikama u pogledu izdržljivosti i performansi predstavljao pravi izbor.

Površine na kojima Tim ISUZU D-Max nastupa zavise od manifestacije i u velikoj meri variraju, preko šljunka, asfalta, vožnje na suvom, ali i kroz glinu i pesak.  Za uspešnu tačku pored dobrog vozila i preciznog upravljanja neohodne su i odgovarajuće gume, ekstremne izdržljivosti i otpornosti – gume koje ističu svoju pouzdanost na razlicitim terenima i u svim uslovima. 2014. godine zvanični dobavljač guma za ISUZU D-Max tim postao je Toyo Tires.

Prosečan vozač će se jako retko naći u situaciji da leti kroz vazduh preko nekoliko parkiranih vozila, ili pak, da gleda u lice vozača dok vozi ’nos na nos’ na samo nekoliko centimetara udaljenosti, te ne treba da čudi zbog čega su manifestacije na kojima nastupa Tim ISUZU D-Max jako posećene.

Dave Shannon, vozač sa više od 30 godina iskustva, istovremeno i jedan od pionira ovakvog načina vožnje, ukazao je da se vožnje Tima ISUZU D-Max zasnivaju pre svega na unutrašnjem osećaju u kombinaciji za poznavanjem vozila, dugogodišnim iskustvom, obukom i praksom.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”1263,1259,1262,1260″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Izvor: practicalmotoring.com.au i teamdmax.com.au

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra