Isuzu D-MAX „specijalci“ na sajmu LORIST 2016

Isuzu D-MAX LORIST Trio Motors

Na nedavno održanom 49. Međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta – LORIST 2016, firma TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, predstavila je atraktivne pick-up modele D-MAX, posebno namenjene lovcima, ribolovcima, ali i svima onima željnim pravih off-road avantura.

Isuzu D-MAX LORIST Trio MotorsPosetiocima sajma su prezentovana dva Isuzu D-MAX Crew Cab 4WD modela, od kojih je jedan u Planet paketu opreme i veoma atraktivnom Expedition Truck izdanju, sa povišenim klirensom i tzv. lift kitom od čak 5 inča, kao i specijalnim metalnim off-road branicima, pragovima i krovnim nosačem, koje je “potpisala” poznata firma Overland.

Isuzu D-MAX LORIST Trio MotorsUz navedenu dodatnu opremu, D-MAX Expedition Truck opremljen je i LED off-road farovima, kao i velikim LED panelom na krovu, koji noć pretvaraju u dan! U slučaju potrebe “forsiranja” dublje vodene prepreke, tu je i tzv. snorkel, dok se u tovarnom prostoru nalazi velika kutija za alat, specijalno dizajnirana baš za D-MAX.

Isuzu D-MAX LORIST Trio MotorsDrugi, jednako atraktivan D-MAX pickup na štandu, tzv. Urban Monster, sa lift-kitom od 2 inča, namenjen je nešto manje ekstremnim avanturama – dolazi u najvišem Quasar paketu opreme, sa automatskim menjačem, kožnim sedištima, DVD navigacionim sistemom i kamerom za vožnju unazad.

Isuzu D-MAX LORIST Trio MotorsUz njega stiže i bogata dodatna oprema, koju će naročito ceniti lovci, ali i oni kojima je silazak sa asfalta svakodnevica. Urban Monster je opremljen atraktivnim off-road pneumaticima Cooper Discoverer S/T, vitlom za “izvlačenje” iz najtežih situacija, hromiranim bull-barom, kao i roll-barom, roletnom za zatvaranje tovarnog prostora, a tu je i snorkel – za savladavanje vodenih prepreka čija dubina prelazi visinu motorskog prostora.

Isuzu D-MAX LORIST Trio MotorsUz atraktivna, specijalizovana ISUZU D-MAX vozila  i bogat izbor dodatne opreme, TRIO MOTORS je u periodu održavanja sajma LORIST 2016 obezbedio i značajno sniženje cena, sa popustima i do 3000 evra, specijalne uslove finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing, sa kamatnom stopom od 2,99%, kao i bogat lager vozila, dostupnih u veoma kratkom roku, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

Isuzu D-MAX LORIST Trio Motors

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra