VELIKA SAJAMSKA AKCIJA: Popust od preko 4000 evra za Isuzu D-MAX vozila sa lagera!

U susret ovogodišnjem, 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, ovlašćeni prodavac i serviser za vozila marke ISUZU, firma TRIO Motors iz Novog Sada, pokreće veliku prodajnu akciju za vozila sa lagera, koja startuje od 27. februara i traje sve do završetka Salona automobila u Beogradu.

Isuzu D-MAX Crew CabAkcijom su obuhvaćeni modeli ISUZU D-MAX 2.5 TD Crew Cab (dupla kabina za pet putnika), u vrhunskom paketu opreme Quasar, čija je cena za preko 4000 evra niža u odnosu na redovnu, te tokom trajanja akcije iznosi 28.490 evra (+PDV).

Isuzu D-MAX Crew CabPomenuti paket opreme Quasar podrazumeva elektropodesiva, kožna grejana sedišta, automatski menjač, automatski dvozonski klima uređaj, DVD uređaj sa navigacijom i touchscreen displejem, tempomat, kameru za vožnju unazad, bočne pragove, itd.

Isuzu D-MAX Crew CabTakođe, kupcima je na raspolaganju i veliki izbor dodatne opreme za D-MAX, počevši od prednjeg bull-bara, roll-bara, plastične obloge tovarnog prostora, kuke za vuču, preko poklopca tovarnog prostora (canopy) u nekoliko različitih verzija, pa do opreme za najekstremnije uslove eksploatacije, kao što su snorkel i vitlo.

Isuzu D-MAX Crew CabOno što je bitno naglasiti jeste da se vozila nalaze na lageru i dostupna su odmah, a sve to uz atraktivne uslove finansiranja preko Raiffeisen Leasinga.

Isuzu D-MAX Crew CabGarancija na ISUZU D-MAX iznosi 3 godine ili 100.000 pređenih kilometara, u zavisnosti od toga šta pre istekne. Požurite, jer su količine vozila ograničene! Više informacija na 021/639-8510 ili 065/34-999-00, kao i na www.isuzu.co.rs/kupujete-isuzu/posebne-ponude

Isuzu D-MAX Crew Cab

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra