ISUZU vozila na Shell Open Transport Days 2 u centru NAVAK

Centar NAVAK od 20. do 22. aprila, u periodu od 10.00 do 18.00 časova, otvara svoje kapije za sve one koji žele da vide, ali i testiraju najnovija vozila iz sveta transporta i informišu se o najnovijim dešavanjima na tržištu.

isuzu navak

Tom prilikom, svoje „startne“ pozicije zauzeće vodeći svetski brendovi u oblasti komercijalnog transporta, između kojih i ISUZU, koji će predstaviti ne samo svoj N35 kamion nosivosti do 3,5 tona bruto, već i novi D-MAX pikap, sa potpuno novom generacijom 1.9 Ddi motora, koji ispunjava stroge Euro 6 norme bez korišćenja AdBlue tečnost.

isuzu navak

Na statičnom delu izložbe posetioci će moći bliže da se upoznaju sa novim D-MAX pikapom u Solar Plus paketu opreme, kao i već pomenutim kamionom N35, dok će na pisti, ali i na off-road poligonu, za test-vožnju biti dostupni takođe novi D-MAX modeli, u luksuznom, najvišem paketu opreme Quasar, kao i u specijalnom off-road paketu koji podrazumeva mnoštvo dodatne opreme raspoložive za ovo vozilo.

Vidimo se u centru NAVAK, od 20. do 22. aprila.

Dobro nam došli!

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra