ISUZU Pirot B2B Roadshow 2017.

ISUZU_Pirot_Roadshow_2017_01

Krajem maja, u Pirotu je, na lokaciji Etno kompleksa “Nišavska dolina”, organizovana dinamička prezentacija ISUZU privrednih vozila – kamiona i pikapova, kao i specijalnih nadogradnji. Organizator ovog nesvakidašnjeg događaja, ne samo na području pirotskog okruga, već i šire, bila je firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser ISUZU vozila, u saradnji sa JKP Regionalna deponija Pirot, kao prvim korisnikom ISUZU vozila nove generacije u pirotskom okrugu.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_01Pomenutoj promociji, pored velikog broja privrednika, predstavnika javnih preduzeća i medija, prisustvovao i prvi sekretar ambasade Japana u Srbiji, Yoshifumi Kanno, u pratnji gradonačelnika Pirota, mr Vladana Vasića, kao i direktora JKP Regionalna deponija Pirot, Nebojše Ivanova. Tom prilikom, istaknut je značaj investicija u ekonomiju i donacija za osnovne potrebe stanovništva, koje u Srbiji sprovodi Japan, u okviru POPOS programa.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_02

Sekretar Kanno je nakon pozdravnog govora naglasio da mnoge japanske kompanije iskazuju sve veće interesovanje za investicije u Srbiji, a istovremeno se zahvalio firmi TRIO Motors na odličnoj promociji japanskog brenda ISUZU u Srbiji, koji širom sveta predstavlja jedan od sinonima kvaliteta i pouzdanosti u automobilskoj industriji.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_03

Gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić zahvalio se na dosadašnjoj pomoći ambasade Japana Srbiji, u okviru koje je realizovano nekoliko važnih projekata, poput pomoći Opštoj bolici i osnovnoj školi “8. septembar”, a naglasio je i zainteresovanost japanske delegacije, pa i njihovih privrednika za Slobodnu zonu Pirot.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_04

Zahvaljujući se na izuzetnom odzivu i dobrodošlici, kao i odličnoj dosadašnjoj saradnji sa privrednicima pirotskog okruga, izvršni direktor firme TRIO Motors, Živko Marković, uručio je ključeve novog ISUZU D-MAX vozila direktoru JKP Regionalna deponija Pirot, Nebojši Ivanovu, kao i simpatičan poklon u vidu majice koja simbolizuje uspešnu saradnju firme TRIO Motors i grada Pirota.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_05

Tom prilikom, gospodin Ivanov je izjavio da je izuzetno zadovoljan uspostavljenom saradnjom sa zastupnikom ISUZU vozila, firmom TRIO Motors, te da veruje kako je ova manifestacija istovremeno i odlična prilika da Pirot kao grad, ali i njegova okolina, predstave sve svoje potencijale japanskoj delegaciji.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_06

Nakon toga, okupljenima su svoje programe predstavili i partneri TRIO Motorsa – kompanije koje su zadužene za specijalne nadogradnje na ISUZU vozilima. Ispred firme Bexing, prisutnima se obratila Aleksandra Bogunović dok je sa programom firme Tehnika Hidraulike, zainteresovane upoznala Danica Trajković. Dragiša Marinković je predstavio proizvode firme Vatrosprem Proizvodnja, a proizvodni program kompanije Uniplast predstavio je Miroslav Živanović. Predstavljanje partnera zaokružio je Zoran Mihajlović, ispred firme Auto Shop Pirot, koji je prisutne upoznao sa proizvodima brenda Shell.

ISUZU Pirot Roadshow 2017_07

Posle završene prezentacije, svi pristuni su imali priliku da se detaljno upoznaju, ali i da isprobaju najnovije modele Isuzu vozila, namenjena širokom spektru upotrebe, od putničkih, pa do krajnje specijalizovanih modela, kao i da se upoznaju sa partnerima firme TRIO Motors, koji su zaduženi za specijalne nadogradnje (vatrogasno vozilo, teleskopska hidraulička platforma, vozilo za održavanje kanalizacione mreže, vozilo za prevoz eksplozivnih materija, itd.).

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra