Prvi ISUZU D-MAX „specijalac“ stigao u NIS

Svestranost jednog pikap vozila, kao što je ISUZU D-MAX, na domaćem tržištu sve više uviđaju i velika javno-komunalna preduzeća, ali i industrijski giganti, kao što je Naftna industrija Srbije (NIS), koji imaju potrebu za namenskim vozilom, spremnim da ispuni sve njihove zahteve, a istovremeno, da obezbedi odličnu prohodnost na svim vrstama podloge.

Isuzu D-MAX isporučen NIS-uTako je nedavno, specijalno za Naftnu industriju Srbije, firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser ISUZU vozila, u saradnji sa kompanijom Uniplast iz Šapca, koja je obezbedila posebnu Thermobox nadgradnju, isporučila D-MAX pikap nove generacije, u Crew Cab verziji sa četvoro vrata, koji će biti zadužen za prevoz opasnih materija.

Isuzu D-MAX isporučen NIS-u

Vozilo je, pored pomenute nadgradnje u vidu specijalnog „sanduka“ u kojem će se prevoziti opasne materije, opremljeno i odgovarajućom svetlosnom signalizacijom („rotacionim svetlima“), kao i drugim dodatnim komponentama koje su zahtevom NIS-a specificirane.

Isuzu D-MAX isporučen NIS-u

Tako opremljen D-MAX isporučen je sektoru specijalnih namenskih vozila NIS-a na Rimskim šančevima, nedaleko od Novog Sada, sa željom da nove vlasnike vozilo služi dugo i pouzdano, u skladu sa reputacijom koju ISUZU brend ima širom sveta.

 

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra