Uspešan nastup ISUZU vozila na Sajmu automobila u Beogradu

Na Sajmu automobila u Beogradu BG CAR SHOW 06, koji se danas završava, ISUZU vozila su, kao i protekle godine, imala više nego zapažen nastup, a štand u Hali 4 Beogradskog sajma, tokom nedelju dana trajanja manifestacije, posetio je veliki broj ljudi.

isuzu trio motors bg car show 06

Posetioci su imali priliku da vide čitav spektar ponude popularnog D-Max pikapa, gde je zainteresovanima prezentovano pet različitih verzija, odnosno paketa opreme, od osnovnog, koji je omiljena „radna mašina“, pa do luksuznog lifestyle modela namenjenog mlađim porodicama.

isuzu trio motors bg car show 06

U skladu sa dosadašnjom praksom, i ovog puta, firma Trio Motors je spremila atraktivne, niže sajamske cene, te je tako ISUZU D-Max Crew u osnovnom paketu opreme Satellite mogao da se kupi već za 23.300 evra (+PDV).

isuzu trio motors bg car show 06

Za nešto bogatije opremljen D-Max u srednjem nivou opreme Solar, sa automatskim 6-stepenim menjačem, potrebno je izdvojiti 27.500 evra (+PDV), dok je još opremljenija verzija Solar Plus, ali sa manuelnim 6-stepenim menjačem, za 200 evra jeftinija.

isuzu trio motors bg car show 06

Luksuzni D-Max Crew Cab u atraktivnoj Venetian Red boji i paketu opreme Supernova, takođe sa automatskim 6-stepenim menjačem, nudi se po sajamskoj ceni od 29.500 evra (+PDV), odnosno za 35.900 evra (+PDV) za vozilo izloženo na sajmu, sa bogatom dodatnom opremom poznate švedske firme Thule.

U nju, između ostalog, spada i veliki krovni „prtljažnik“, odnosno roof-rack, kao i specijalni nosači za biciklove, montirani pozadi, iznad tovarnog prostora. Pomenuti tovarni prostor je, inače, moguće zatvoriti i zaključati aluminijumskom roletnom renomirane danske firme Mountain Top.

Ipak, možda najveća atrakcija na ISUZU štandu bio je D-Max u Monster Adventure izdanju. U pitanju je specijalizovano off-road servisno vozilo, sposobno da se uhvati u koštac i sa najtežim uslovima eksploatacije, a opremljen je mnoštvom dodatne opreme, od kojih je većina proizvedena od strane poznate australijske firme Overland, specijalizovane za off-road dodatke. Cena ovako opremljenog vozila iznosi 39.900 evra (+PDV).

Uz pomenute pikap modele D-Max, posetiocima je prikazan i ISUZU P75 K kamion, ukupne bruto nosivosti 7,5 tona, sa trostranom kiper nadgradnjom koju je proizvela domaća firme Fild. Sajamska cena ovog kamiona iznosi 27.900 evra (+PDV) za šasiju, odnosno 34.200 evra (+PDV) za prikazano vozilo sa pomenutom kiper nadgradnjom.

Tokom trajanja sajma, pa sve do kraja marta, Trio Motors je obezbedio i specijalne sajamske pogodnosti koje uključuju popuste za vozila i do 3000 evra, kao i povoljne uslove finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing. Detaljnije informacije mogu se dobiti na 021/639-8510, 065/34-999-00 ili 069/34-999-00.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra