ISUZU D-Max Monster Adventure (VIDEO)

Pored toga što je veoma praktično vozilo, sposobno da preveze do pet odraslih putnika, kao i da pri tome, ponese još nešto preko jedne tone tereta u tovarnom prostoru, ISUZU D-Max je i itekako sposoban u vožnji van uređenih puteva, odnosno u tzv. off-road avanturama.

isuzu d-max monster truck adventure

Robustna konstrukcija, klasična šasija, legendarna pouzdanost i japanski kvalitet izrade, svakako da su glavni preduslovi uspešnog terenskog vozila. Ako se tome još pridoda i zaista velik izbor dodatne opreme namenjen off-road avanturama, dobija se gotovo idealan terenac, sposoban da izađe na kraj i sa najtežim izazovima prirode.

Upravo takav je i D-Max Monster Adventure, koji je svojevrsno demo-vozilo firme Trio Motors iz Novog Sada, ovlašćenog prodavca i servisera vozila marke ISUZU. Od običnog pikapa, kojeg možete sresti na ulici, ugradnjom specijalizovane dodatne opreme, dobijeno je pravo terensko „čudovište“.

Klirens je povećan za preko 50 milimetara, zahvaljujući ugradnji tzv. lift-lita, a umesto serijskih, sada su tu čelični branici napred i pozadi, renomirane firme Overland, koja je „potpisala“ i specijalne bočne pragove radi lakšeg ulaska u vozilo. Tu je tek početak priče, jer je ovaj D-Max opremljen i Superwinch vitlom, terenskim pneumaticima BF Goodrich All-Terrain, a tu je i snorkel radi lakšeg „forsiranja“ vodenih prepreka.

Kao šlag na tortu, radi veće atraktivnosti, Monster Adventure je „presvučen“ i specijalnom maskirnom folijom, tzv. arktičkom kamuflažom, koja se naprosto utapa u zimsku sredinu i veoma je popularna kod lovaca koji u „pohode“ idu po snegu. A kada je reč o tovarnom prostoru, on se po želji može transformisati iz klasičnog pikapa sa specijalnom „galerijom“ u servisno vozilo sa potpuno zatvorenim „prtljažnikom“.

isuzu d-max monster truck adventure

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra