Kamper u srcu – ISUZU D-Max XPCamper V2

ISUZU D-Max, kao klasično pikap vozilo, koje se na globalnom tržištu, kroz dve do sada predstavljene generacije, nalazi gotovo 17 godina, prvenstveno je zamišljen kao radna mašina, spremna da se izbori sa najtežim terenima, a da pritom ponese oko 1000 kilograma tereta, ali i da bude sposobna da povuče prikolicu ukupne mase do 3,5 tona. Da bi D-Max ujedno mogao biti i odlično kamper vozilo, gotovo sigurno da o tome niko nije ni razmišljao…

isuzu d-max kamper xpcamper v2 at35

No, velika popularnost, a pre svega iznenađujuća svestranost ovakvog vozila, doprinela je munjevitom proširenju upotrebne vrednosti, te se od klasične radne mašine, D-Max ubrzo transformisao i u platformu za hidraulične dizalice, vatrogasne nadgradnje, mini-hladnjače, specijalne verzije za šlepu, a na kraju, i u prilično uspešno lifestyle vozilo, sa kojim je moguće proživeti vrhunske avanture u prirodi.

isuzu d-max kamper xpcamper v2 at35

Upravo u tu klasu spada i kamper verzija XPCamper V2, prikazana ovde, bazirana na D-Max Space Cab Arctic Trucks AT35 modelu, specijalno prilagođenom teškim terenima, sa povišenim klirensom i velikim off-road pneumaticima. Umesto klasičnog tovarnog sanduka, firma XPCamper iz SAD ugrađuje modularnu osnovu na koju je moguće montirati ne samo prikazanu kamper nadgradnju, već i bočne stranice, ukoliko imate potrebu za prevozom kabastog tereta.

https://www.facebook.com/SaminaAuto4x4/videos/939014056185182/

 

Inače, kamper nadgradnja je takođe modularna, te je veoma jednostavno skinuti je i ostaviti je da „stoji“ na posebno predviđenim stopama, a za to vreme ISUZU D-Max koristiti kao klasičnu radnu ili off-road mašinu. Takođe, V2 kamper nadgradnja ima dve pozicije – transportna, kada je krov spušten (dok se vozilo kreće), kao i podignuta, kada je spremna za korišćenje.

isuzu d-max kamper xpcamper v2 at35

A sama kamper nadgradnja je bogato zaista opremljena kako bi u potpunosti zadovoljila potrebe tročlane porodice, te je tu veliki krevet, dimenzija 204 x 140 cm, uz pomoćni ležaj koji se lako transformiše u sto za dve osobe sa „sedištima“. Tu je i sudoper koji zahvaljujući Webasto Dual Top grejanju ima i toplu vodu, a tu je i X100 Webasto „šporet“ sa ravnom pločom i dve „ringle“. Cena ovakve kamper nadgradnje se, zavisno od tipa vozila, kreće oko 50.000 evra.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra