Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Britanski WhatVan? proglasio ISUZU D-Max za pikap godine!

Renomirani britanski magazin What Van?, specijalizovan u segmentu komercijalnih i dostavnih vozila, nedavno je dodelio nagrade za najbolja vozila u 2018. godini, a u kategoriji pikapova, za najboljeg je proglašen ISUZU D-Max 1.9!

isuzu d-max pickup of the year 2018

Pomenuti magazin naglasio je da je restilizovani D-Max, sa novim Euro 6 motorom, zapremine 1,9 litara, izuzetan izbor, bilo da se kupuje kao radno vozilo ili luksuzni porodični pikap. Novi motor lakši je od prethodnog 2,5-litarskog agregata, čime je ujedno povećana i nosivost vozila na preko jedne tone.

isuzu d-max pickup of the year 2018

Takođe, pored novog agregata, pohvaljena su oba tipa transmisije – novi 6-stepeni manuelni i kao i nova automatska transmisija sa istim brojem prenosa, koji su se pokazali ne samo uglađeni, već dorasli i najtežim zadacima.

isuzu d-max pickup of the year 2018

Kupcima su na raspolaganju tri karoserijske verzije (Single, Space i Crew Cab) i čak šest različitih paketa opreme (Satellite, Planet, Solar, Solar Plus, Supernova i Quasar), dok za najteže uslove eksploatacije, poznata islandska kompanija Arctic Trucks nudi konverziju u specijalizovani AT35.

isuzu d-max pickup of the year 2018

Kako navodi What Van?, uz garantni rok od pet godina ili 125.000 milja (za tržište Velike Britanije), kao i produžene servisne intervale, ISUZU D-Max 1.9 se nametnuo kao logičan izbor pri odabiru najboljeg pikap vozila u 2018. godini.

 

Ostavite komentar