ISUZU

Isuzu M21 h Platforma

SVESTRANOST

  • Kada izaberete Isuzu, birate svestranost vozila koje ne zazire od teškog rada. Dostupna je kompletna gama modela do 3,5 tona za sve potrebe i sve primene. Od modela sa jednostrukim ili duplim pneumaticima pozadi, prednjim nezavisnim ili klasičnim oslanjanjem sa lisnatim gibnjevima, do modela sa duplom kabinom, 6 ili 7 sedišta.

PLATFORMA

I pored činjenice da spada u kategoriju lakih kamiona, bruto nosivosti do 3,5 tona, M21 H opremljen platformom dužine 4,5 metara i širine 2,25 metara, može da ponese teret do 1300 kilograma. U slučaju odabira verzije sa kraćim međuosovinskim rastojanjem (E ili F), korisna nosivost se povećava na 1500 kilograma.

ISUZU M21 ISPUNJAVA SVE AKTUELNE
SVETSKE STANDARDE U PROIZVODNJI
LAKIH KAMIONA

MODERNA POGONSKA JEDINICA

  • Kod novog Euro 6b motora RZ4E-TC, ugrađenog u liniju modela M21, usvojen je novi i inovativni sistem za tretman izduvnih gasova. On kombinuje DPD filter sa novim katalitičkim konvertorom (LNT – Lean NOx Trap) koji smanjuje emisije azotnih oksida. Ušteda na težini i smanjeni troškovi eksploatacije zahvaljujući odsustvu SCR sistema sa AdBlue tečnošću samo je jedna od prednosti usvojene nove tehnologije

UDOBNOST U EKSPLOATACIJI

M21 je dostupan sa klasičnom manuelnom i poluautomatskom transmisijom pod oznakom NEES II. Robotizovan Isuzu menjač rezultat je smanjene potrebe za manualnim menjačem i brojnih prednosti automatskog menjača. Takođe, u zavisnosti od verzije, moguće je poručiti M21 sa klasičnim ili nezavisnim prednjim oslanjanjem Adaptor, koje umnogome povećava komfor u kabini.

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra