ISUZU vozila na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

ISUZU vozila na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Danas je u Novom Sadu otvoren 84. Međunarodni poljoprivredni sajam, na kojem nastupa i firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser za ISUZU vozila. Izložen je čitav spektar pikap vozila D-MAX, kako u serijskoj, tako i u specijalizovanim verzijama, a tu je i kamion P75 K od 7,5 tona bruto nosivosti.

 

 

Najviše pažnje, naravno, privukao je D-MAX Expedition u Planet paketu opreme, specijalno pripremljen za off-road avanture, sa tzv. lift-kitom od 2 inča, koji je nedavno dobio najviše ocene na testu TopSpeed magazina, a trenutno se nalazi “na ispitu” poljoprivrednog magazina ATAR. Njegova cena u osnovnoj konfiguraciji iznosi 24.800 evra.

 

Tu je još jedan “specijalac” – D-MAX Monster, takođe u Planet opremi, koji ne samo što poseduje tzv. lift-kit, ali od čak 6 inča, već je opremljen i specijalnim tovarnim prostorom – kamionskim sandukom sa ceradom, koji se pravi i ugrađuje po porudžbini. Njegova cena startuje od 24.800 evra u osnovnoj konfiguraciji.

 

Za one koji pre svega cene udobnost i luksuz, tu je najviši paket opreme Quasar, u kojem izloženi D-MAX Crew Cab košta 30.700 evra. Pomenuta oprema podrazumeva kožna, elektro-podesiva, grejana sedišta, automatski klimu, navigacioni uređaj, DVD, kameru za vožnju unazad, automatski 6-stepeni menjač, bočne pragove, točkove od 18 inča, itd.

 

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra