Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
Isuzu LS35 Isuzu LS35
Isuzu L35 Isuzu L35
Isuzu L35 Crew Isuzu L35 Crew
Isuzu N35 Isuzu N35
Isuzu M55 Isuzu M55
Isuzu P65 Isuzu P65
Isuzu P75 3.0 Isuzu P75 3.0
Isuzu P75 5.2 Isuzu P75 5.2
Isuzu P75 5.2 Crew Isuzu P75 5.2 Crew
Isuzu F11 Isuzu F11
Isuzu F12 Isuzu F12
Isuzu F14 Isuzu F14

JP Vojvodinašume obnovilo svoj vozni park ISUZU D-Max pikapovima

Nakon što je JP Elektroprivreda Srbije – Rudarski basen Kolubara obnovilo svoju flotu sa pet novih ISUZU D-Max Space Cab pikapa, na sličan korak se odlučilo i JP Vojvodinašume, koje je svoj vozni park “ponovilo” sa pet ISUZU D-Max Crew Cab pikapa za svoje potrebe.

isuzu dmax crew cab vojvodinašume

Ovo nisu prva ISUZU vozila koja se nalaze u floti JP Vojvodinašuma, jer je početkom 2016. godine, Šumsko gazdinstvo Sombor, kao ogranak JP Vojvodinašuma, nabavilo jedan D-Max Crew Cab, a nakon više nego pozitivnih iskustava u dosadašnjoj eksploataciji, bilo je sasvim logično da izbor ponovo padne na ISUZU i njegov robustni pikap.

isuzu dmax crew cab vojvodinašume

Pomenuti kontigent čini pet specijalizovanih D-Max vozila koji su posebno prilagođeni potrebama JP Vojvodinašuma. Drugim rečima, vozila su opremljena specijalnim metalnim prednjim branikom u kojem se nalazi vitlo za izvlačenje, dok se još jedno vitlo nalazi pozadi, na specijalno konstruisanom roll-baru i služi za “navlačenje” lovine u tovarni prostor.

isuzu dmax crew cab vojvodinašume

Upravo za tu svrhu služe i posebno konstruisani navozi, kojima je vozilo opremljeno. Tu su još i off-road pneumatici BF Goodrich All-Terrain, kuka za vuču, kao i izdignuti usis vazduha – tzv. snorkel, koji omogućava i da se savladavaju dublje vodene prepreke.

isuzu dmax crew cab vojvodinašume

Ova specijalizovana “flota” D-Max vozila isporučena je centrali JP Vojvodinašume u Petrovaradinu, gde je pored primopredaje, ujedno organizovana i obuka za vozače i buduće korisnike ovih automobila, širom Vojvodine.

Ostavite komentar