Trio Motors

TRIO Motors je kompanija specijalizovana za prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. U sastavu Trio Motorsa od 2011. godine postoji auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za sva japanska i korejska vozila.
Pored gore pomenute ponude, delova i usluga od septembra 2013. godine Trio Motors je ovlašćeni prodavac i serviser ISUZU vozila u Srbiji.
 
Na tržištu smo sa velikim uspehom prisutni od 1991. godine i predstavljamo lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju. Na lageru držimo preko 30.000 različitih pozicija, a u mogućnosti smo da nabavimo preko 800.000 različitih delova, u različitim nivoima kvaliteta. Naš zadatak je da svi vlasnici vozila japanskog i korejskog porekla, na jednom mestu, tačnije u Trio Motorsu, pronađu sve što im je potrebno za njihov automobil, počevši od elementarnih potrošnih delova, preko delova za generalnu popravku, pa sve do karoserijskih delova.
 
Pored gore pomenute ponude, potrudili smo se da proširimo našu gamu usluga na svim nivoima, te u okviru Trio Motors kompanije možemo takođe izdvojiti i servis za japanska i korejska vozila pod nazivom Trio Servis. Pomenuti se nalazi u užem centru Novog Sada. Pored stručnog osoblja, najsavremenijih alata i dijagnostike, kao i prijatnog prijemnog odeljenja za klijente, potrudili smo se da logistikom, visokom tehničkom stručnošću i efikasnošću svakom klijentu pružimo maksimalno profesionalnu uslugu počevši od dijagnostifikovanja trenutnog stanja vozila i kvarova, preko obezbeđivanja pratećih delova i opreme, pa sve do ugradnje istih i izvođenja raznih zahvata na automobilima svih godišta.
 

Naš poslovni objekat prodaje delova broji 400 m2 kancelarijskog prostora, kao i preko 600 m2 sopstvenog magacinskog prostora. Naš auto servis se prostire na 300 m2 u dva nivoa, od čega prizemlje pokriva tri radna mesta (dizalice), a prvi sprat pokriva magacin servisa.

Kompanija broji 16 stalno zaposlenih upošljenika , u delu komercijale, servisa i ostalih angažovanih koji su uključeni u svakodnevne aktivnosti i projekte Trio Motors. Pored toga, ugovorom o delu imamo zaposlene u sektoru informatike, računovodstva, marketinga i logistike.

 

TRIO Motors je deo grupacije TRIO Group.

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra