Isuzu MU-X SUV spreman za javno predstavljanje

Isuzu MU-X

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Pred Tokio Motor Show Isuzu je plasirao više detalja o novom SUV modelu Isuzu MU-X, koji je oficijalno predstavljen u Bangkoku pre nekoliko dana. Baziran na Isuzu D-Max pikap modelu, MU-X je razvijan zajedno sa njegovim mehaničkim srodnikom, na australijskom tržištu poznatom kao Holden Colorado 7, koji se u svetu prodaje sa znakom Chevroleta i imenom Trailblazer. SUV Isuzu MU-X sa sedam sedišta je dizajniran na Tajlandu, zajedno sa svojim pandanom Holdenom.

Model Isuzu MU-X će koristiti Isuzu D-Max 3,0 litarski TURBO diesel motor kada bude stigao na tržišta Australije i Jugoistočne Azije za koja je namenjen. Pomenuti motor ima 174 KS i 380 Nm obrtnog momenta. Biće ponuđen u 2WD i 4WD koncepciji, sa opcijom automatskog menjača sa 5 brzina, dok je šestostepeni manuelac standardna oprema.

Glavna razlika u odnosu na svog pikap srodnika Isuzu D-Max se ogleda pre svega u zadnjem delu, koje je u formi SUV jednozapremenskog volumena. Uz kozmetičke izmene prednjeg kraja u vidu novog branika i maske hladnjaka, najveća mehanička novina je zadnji trap, koji se nezavisno oslanja i uključuje diskove na zadnjim točkovima. Podsetimo, Isuzu D-Max pikap poseduje pozadi torziju sa krutom osovinom, kao i kočnice sa dobošima.

Nažalost, za sada još nije planirano plasiranje ovog modela na evropsko tržište. Proizvodnja će biti u verziji sa desnim volanom i motorima Euro 3 i Euro 4 koncepcije. Podsetimo da je trenutno na evropskom tržištu aktuelan novorazvijeni twin turbo dizel motor od 163Ks i 400 Nm obrtnog momenta, koji zadovoljava najstrože Euro 5 standarde o izduvnim gasovima.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”559,560,562,568,567″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra