Isuzu D-Max Rallye – Terenac spreman za učešće na BCCC

Isuzu D-Max Rallye

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Isuzu UK je objavio i široj javnosti prikazao na Autosport International Show prototip trkačke verzije pikap vozila Isuzu D-Max, posebno pripremljenog da učestvuje na šampionatu 2014. godine pod nazivom MSA British Cross Country Championship (BCCC).

BCCC predstavlja najpoznatije britansko offroad takmičenje koje se sastoji iz šest dvodnevnih trka u sezoni, raspoređenih širom Velike Britanije, od Velsa do Škotske. Isuzu D-Max pikap u BCCC verziji će se takmičiti u klasi 1B, što znači da je podržana maksimalna zapremina motora od 2,500 ccm i restrikcijama na usisu motora. Ovo će osigurati da i trkački Isuzu D-Max zadrži performanse i snagu putničke verzije D-max pikapa.

Ovaj trkački pikap će voziti posada sastavljena od bivšeg učesnika u BRC (Britanski reli šampionat), Jason Sharpe, zajedno sa svojim nećakom Russell Sharpe. Kao dodatak trkačkoj promociji Isuzu D-max, Sharp familija će uzeti učešće i na drugim događajima, poput različitih T2 FIA rallye manifestacija širom Evrope.

Isuzu inače ima dugu istoriju učešća na nekim od najtežih relija na svetu, poput Dakara, tako da se kompanija nada da će zahvaljujući tom iskustvu biti konkurentna od samog starta.

Kao dodatak celoj priči, Isuzu D-Max je postao najprodavaniji pikap u Velikoj Britaniji, sa 4112 prodatih primeraka u 2013. godini – što predstavlja rekord za ovaj brend u UK.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”727,724,725,723,721,722,720″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra