Isporuka Isuzu D-Max pikapa PZP – Požarevac

Isuzu D-Max pikap isporuka

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Još jedan Isuzu D-Max pikap je isporučen svom budućem vlasniku u Požarevac. U konkurenciji pikapova na našem tržištu, klijent se odlučio za Isuzu D-Max pikap odmah po završenoj test vožnji, zbog kompletnog doživljaja koje ovo vozilo u PREMIUM paketu opreme može da ponudi, kao i zbog utisaka u vožnji.

Klijent je odabrao najtraženiju kombinaciju paketa opreme sa automatskim menjačem. Uz redovne fabričke dodatke, izabrana je i dopuna iz bogate ponude naše dodatne opreme za pikapove, čime je estetika i upotrebljivost ovog modela dodatno došla do izražaja.

Kupac vozila je ovog puta poznatija putarska kompanija, koja je uvidela prednosti posedovanja pikap vozila sa ekonomske strane kao službenog vozila, uz sve ostale prednosti pikap koncepcije sa aspekta robusnosti, pouzdanosti, nosivosti i bezbednosti, ne zanemarujući faktor uštede odabirom Isuzu brenda.

Nadamo se da će se trend kupovine Isuzu D-Max pikapa nastaviti u Požarevačkom kraju i da će predužeću za puteve ova radna mašina verno služiti.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”848,849,850,851,852,853″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra