Isuzu D-Max pikap specijalna vozila

Isuzu D-Max specijalno vozilo

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Isuzu D-Max pikap predstavlja idealnu radnu platformu za firme koje imaju potrebu za nošenjem i prevozom alata i opreme za rad na terenu. U zavisnosti od uslova, Isuzu D-Max koji ima pogon na sve točkove, pruža mogućnost da do najnepristupačnijih terena, noseći 1000 Kg tereta i vozeći prikolicu težine 3.5 tone, dopremi radnike i ostale rekvizite potrebne za određene radne operacije.

Prednost Isuzu D-Max pikapa, pored neospornih terenskih i teretnih karakteristika, jeste i veoma niska potrošnja goriva, što je za svako preduzeće koje teži što nižim operativnim troškovima veoma bitna stavka.

TRIO Motors, kao usko specijalizovano preduzeće, sarađuje sa brojnim proizvođačima komponenata, te je u mogućnosti da opremi Izuzu D-Max po potrebama klijenata, bilo to u promotivne, privatne, javne ili komunalne svrhe.

Kao jedan od dobrih primera može poslužiti specijalno vozilo za servisiranje poljoprivredne mehanizacije, izrađeno na zahtev klijenta sa specifičnim zahtevima. Koristeći mogućnost velike nosivosti, ova vozila sa sobom mogu da prevezu opremu, gume i gorivo za redovne i vanredne popravke poljoprivredne mehanizacije na terenu u svakom trenutku, štedeći vreme i poboljšavajući radni učinak istih.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”864,863,862,861,859,858″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra