Akcija „Isuzu 2 u 1“ – 2000 razloga za novu avanturu!

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Isuzu vozila se nalaze na tržištu već sedam decenija gde kvalitet i vrhunsku japansku tehnologiju uspešno spajaju u pouzdan i prepoznatljiv brend. Spoj iskustva i kvaliteta rezultirao je proizvodnjom pikapova poslednje generacije vrhunskih performansi sa funkcionalnim karakteristikama iznad konkurencije.

Od septembra 2013. godine kompanija TRIO motors d.o.o. iz Novog Sada, zvanični je prodavac i serviser vozila japanskog brenda ISUZU za teritoriju republike Srbije. U osnovnoj ponudi vozila nalazi se model Isuzu D-Max u nekoliko karoserijskih varijanti sa širokim programom dodatne opreme.

Isuzu D-Max predstavlja vozilo na koje se možete osloniti u svakoj prilici, bilo da je u pitanju obična gradska vožnja, vuča teškog tereta ili vožnja po teže pristupačnim terenima, što ga stavlja u red vozila višestruke upotrebljivosti.

Od 01. decembra 2014. godine Isuzu vozila pokrenula su promotivnu akciju „Isuzu 2 u 1“ koja svim budućim kupcima obezbeđuje dodatne pogodnosti prilikom kupovine Isuzu D-Max modela i uštedu do 2.000€. Isuzu vozila se mogu kupiti po ceni nižoj za 1.000€, uz dodatni bonus u iznosu od 1.000€ za izbor dodatne opreme po želji. U akciju su uključeni modeli Isuzu D-Max Double Cab Classic 4×4 MT, kao i Isuzu D-Max Double Cab Premium 4×4 AT.

Za sve informacije o vozilima i dodatnoj opremi potencijalni kupci mogu posetiti novootvoreni prodajni salon Isuzu koji se nalazi u Novom Sadu u ulici Jovana Subotića 18. i uveriti se u jedinstveni kvalitet vozila i izložene dodatne opreme.

Akcija „Isuzu 2 u 1“ traje do isteka zaliha, a isporuka svih modela moguća je odmah.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”1083,1084″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra