Isuzu D-Max “Papamobile” na Filipinima

Isuzu D-Max Pappamobile

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Tradicija “Papamobile”, specijalno adaptiranih vozila za prevoz Pape, vrhovnog poglavara katoličke crkve je veoma dugačka. Sam Papa poseduje specijalna vozila u svojoj floti, a kad putuje van granica Evrope, zbog logistike se pripremaju lokalna vozila po istom principu za potrebe Papinih poseta drugim državama. Uglavnom se posao svodi na montažu specijalne stolice na zadnjem delu vozila.

Papa Franja se nalazio u poseti Filipinima u periodu od 15.01 -19.01.2015. godine. S obzirom na neuređenost puteva, standardne limuzine nisu adekvatan prevoz kao terenska vozila. Iako su Filipini poznati po Jeepney vozilima, tj. minibusevima napravljenim na osnovi Jeep Wyliss terenca, ovaj put je glavno papino prevozno sredstvo, naravno modifikovano – Isuzu D-Max.

Sa povišenim klirensom, 4×4 pogonom i velikim tovarnim prostorom, Isuzu D-Max pikap se kvalifikovao kao idealno prevozno sredstvo za Papinu posetu Filipinima. Naravno, morao je da pretrpi određene modifikacije, koje se odnose na uklanjanje tovarnog prostora i kreiranje posebnih nosača sa rukohvatima, nadstrešnicom i naravno – centralno postavljenom stolicom iz koje papa Franja može da ima nesmetan pogled i dodir sa vernicima koji će ga pozdraviti duž trase kojom bude išao snežno beli Isuzu D-Max.

S obzirom da Filipini obiluju katoličkim vernicima, korišćenje Isuzu D-Max pikapa kao osnove će se sigurno odraziti na imidž i prodaju standardnih Isuzu D-Max modela. Veliki broj ljudi je bio u prilici da posmatra svog verskog lidera kako sa zadnjeg sedišta maše i pozdravlja okupljene posetioce, a njihov pogled je nesvesno bio zadržan na Isuzu logotipu.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”1105,1104,1103,1102,1101,1100,1110″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra