Isuzu Vozila na 52. Sajmu automobila u Beogradu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Tokom predstojećeg 52. Sajma automobila u Beogradu, na sajamskom prostoru u hali 4, kompanija TRIO Motors zajedno sa generalnim uvoznikom predstaviće svoju standardnu ponudu Isuzu D-Max pikap vozila među kojima se nalaze tri različita Isuzu D-Max modela sa bogatim izborom dodatne opreme.

Svi zainteresovani posetioci i ljubitelji automobilizma biće u prilici da se uživo upoznaju sa vozilima i zakažu test vožnju kako bi se u realnim uslovima uverili u sve prednosti Isuzu D-Max pikap vozila.

Isuzu D-Max spada u red pikapova višestruke upotrebljivosti, bilo da je u pitanju obična gradska vožnja, vuča teškog tereta ili vožnja po teže pristupačnim terenima. U svom standardnom paketu opreme Isuzu D-Max se isporučuje sa 4×4 sistemom, elektronskom kontrolom stabilnosti, kontrolom proklizavanja, ABS sistemom i vazdušnim jastucima za vozača i suvozača koji obezbebeđuju neophodnu stabilnost i funkcionalnost tokom vožnje. Za optimalne performanse je zadužen Isuzu 2.5l Twin Turbo dizel motor koji isporučuje 163KS (400 Nm obrtnog momenta) i obezbeđuje nižu potrošnju goriva.

Tokom trajanja sajma važiće i specijalna sajamska akcija “Isuzu 2 u 1” koja svim budućim kupcima obezbeđuje dodatne pogodnosti prilikom kupovine i uštedu do 2.000€. Isuzu vozila se mogu kupiti po sajamskoj ceni nižoj za 1.000€, a svi kupci vozila dobiće i dodatni bonus u vidu TRIO Vaučera koji mogu iskoristiti za izbor dodatne opreme po želji u iznosu do 1.000€. Sajamska akcija važi za sve Isuzu modele.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”1164,1163,1162,1187″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra