Isuzu na DDOR BG CAR SHOW 05

DDOR BG Car Show Isuzu

Na predstojećem DDOR BG CAR SHOW 05, koji počinje 17. marta 2016. godine, firma Trio Motors d.o.o. iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, u Hali 4 Beogradskog sajma, predstaviće kompletnu gamu modela namenjenih kako putničkom, tako i komercijalnom programu.

Posetiocima sajma prezentovaćemo kamion N-serije, ukupne nosivosti do 3,5 tona, u Single i Crew konfiguraciji, za čije upravljanje je neophodna samo vozačka dozvola B kategorije.

Po prvi put u Srbiji, predstavićemo i specijalni projekat na bazi D-MAX pikapa sa teleskopskom “korpom”, a tu je i iznenađenje sajma – atraktivan eksponat, koji će obradovati sve ljubitelje off-road avantura!

DDOR BG Car Show Isuzu

Uz to, kupcima će biti ponuđeni i specijalni uslovi finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing, uz atraktivan sajamski popust i do 3000 evra, praćen bogatim lagerom vozila koji kupcima obezbeđuje brz rok isporuke.

Takođe, za sve potencijalne kupce, obezbedili smo i dva test-vozila Isuzu D-MAX pikap, kao i kamion N35.

Posetite nas u Hali 4 Beogradskog sajma i lično se uverite u kvalitet Isuzu vozila!

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra