Zapažen nastup Isuzu vozila na BG CAR SHOW 05

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 05, firma Trio Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, u hali 4 Beogradskog sajma, izložila je veći deo aktuelne game komercijalnih vozila ovog japanskog proizvođača, koji ove godine slavi tačno 100 godina postojanja.

isuzu_bg_carshow_11Predstavnicima medija se prvog dana manifestacije obratio izvršni direktor Trio Motorsa, Živko Marković, koji je na press konferencije predstavio aktuelne planove Isuzu dilerske mreže u Srbiji, upoznao prisutne kamionskim programom na domaćem tržištu, a ujedno i najavio restilizovani D-MAX sa novim Euro VI 1.9 Ddi BluePower motorom, koji u Srbiju stiže sledeće godine.

isuzu_bg_carshow_06

Na veoma posećenom štandu, svakako najveća atrakcija jeste D-MAX Monster Truck, u atraktivnoj mat crnoj boji, specijalno modifikovan od strane Trio Motorsa, s napomenom da se njegova dodatna oprema (sve što se na njemu nalazi!), može bez problema ugraditi i na bilo koji drugi D-MAX. Cena izloženog modela iznosi 34.980 evra (+PDV).

isuzu_bg_carshow_12Još jedan specijalizovan Isuzu pick-up na štandu jeste D-MAX sa hidrauličnom teleskopskom platformom (tzv. „korpom“), idealno vozilo za komunalne službe održavanja ulične rasvete, koje zajedno sa nadogradnjom Socage A314, iznosi 49.900 evra (+PDV).

isuzu_bg_carshow_03Pored dva “specijalna” D-MAX modela, svoje mesto na štandu našao je “obični” i D-MAX Crew Cab u Solar Plus paketu opreme, sa cenom od 27.450 evra (+PDV), koji je već prvog dana sajma pronašao put do svog vlasnika, a veliko interesovanje za izloženi model pokazali su i ostali posetioci.

isuzu_bg_carshow_09Po prvi put je predstavljen i deo kamionskog programa, i to kamiona N i P-serije. N35 Crew (sa produženom kabinom), ukupne nosivosti do 3,5 tona, koji se koji se može voziti i sa vozačkom dozvolom B kategorije, u izloženoj verziji sa tovarnim sandukom, košta 24.950 evra (+PDV).

isuzu_bg_carshow_07Drugi prikazani kamion jeste nešto veći P75 K Serie Blue, sa Euro VI motorom, ukupne nosivosti do 7,5 tona, koji startuje od 31.900 evra (+PDV), bez nadgradnje. Pored kamiona prikazanih na štandu, svim zainteresovanim je, ispred hale 4 Beogradskog sajma, dostupan i N35 kao test-vozilo.

isuzu_bg_carshow_10

 

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra