Isuzu D-MAX Single Cab 4×2 Socage A314

Isuzu D-MAX Single Cab 4×2 Socage A314

Na nedavno završenoj izložbi komunalnih vozila i opreme MOTOPLANT EXPO 2016, na Beogradskom sajmu, domaća firma Hidraulik Pro iz Vrčina, predstavila je specijalizovano vozilo sa zglobnom hidrauličnom teleskopskom platformom Socage, bazirano na standardnom Isuzu D-MAX pick-up.

Isuzu_DMAX_Socage_A314_05U pitanju je vozilo, čija će primena, pre svega, najviše odgovarati komunalnim službama za održavanje i popravku ulične rasvete, ali se može koristiti i u druge svrhe, koje zahtevaju sličan vid operacije i pristupa (postavljanje dekoracija, manje građevinske radove, orezivanje krošnji drveća, itd.), za visine do 13 metara.

Isuzu_DMAX_Socage_A314_10Za nadgradnju je odabrana zglobna hidraulična teleskopska platforma poznate italijanske firme Socage, oznake A314, čija je radna visina 13,2 metra, a nosivost „korpe“ 225 kilograma (dve osobe + alat). Platforma ima mogućnost rotacije od 270 stepeni, dok je samu korpu moguće zakretati za +/- 90 stepeni.

Isuzu_DMAX_Socage_A314_03Za stabilizaciju se koriste četiri izvlačeće „šape“ (stabilizatori), koji ne izlaze van širine retrovizora, tako da stabilizovano vozilo, spremno za rad, ne zauzima vise od jednog parking mesta, što je izuzetno značajno za urbane gradske sredine jer omogućava angažman platforme bez remećenja saobraćaja, a pogodno je i za rad van puta.

Isuzu_DMAX_Socage_A314_08Što se tiče same osnove, odnosno vozila na koje je platforma montirana, u pitanju je standardni Isuzu D-MAX 4×2 Single pick-up, opremljen 2,5-litarskim Twin-Turbo dizel motorom od 163 konjske snage i 400 Nm obrtnog momenta.

Isuzu_DMAX_Socage_A314_07Pomenuti D-MAX dolazi u osnovnom Satellite paketu opreme, sa pogonom samo na zadnjim točkovima, a postoji mogućnost ugradnje i na 4×4 Single verziju. I pored činjenice da se radi o osnovnoj opremi, serijski se isporučuje klima uređaj, el. podizači prozora, kao i sistemi aktivne bezbednosti – ABS (sistem protiv blokiranja točkova prilikom kočenja), EBD (el. raspodela sile kočenja), ESC (el. kontrola stabilnosti) i TCS (kontrola proklizavanja)…

Isuzu_DMAX_Socage_A314_09Za detaljnije informacije vezane za ovo komunalno vozilo svi zainteresovani mogu da dobiju od firme Hidraulik Prowww.hidraulikpro.com

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra