ISUZU vozila na Shell Transport Open Days 2016

ISUZU vozila na Shell Transport Open Days 2016

Ove godine, kompanija Orbico, generalni uvoznik i zastupnik Shell ulja, po prvi put je organizovala dinamičku izložbu privrednih vozila pod nazivom Shell Transport Open Days.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_04Kao mesto održavanja manifestacije odabran je centar NAVAK (Nacionalna vozačka akademija), čija je staza ujedno poslužila i za test-vožnje kamiona i lakih dostavnih vozila.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_06Među izlagačima kao što su Mercedes-Benz, MAN, Iveco, DAF, učešće su uzela i ISUZU privredna vozila, i to dva kamiona N-serije: P75 K 3.0 Serie Bleu Euro VI, kao deo statične postavke i N35 H 3.0 kao test-vozilo za posetioce.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_01Pored predstavnika firme TRIO Motors iz Novog Sada, autorizovanog prodavca i servisera ISUZU vozila, manifestaciji prisustvuji i predstavnici firme X-Tim Logistic iz Bačke Topole, ovlašćenog servisera vozila marke ISUZU za Vojvodinu.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_07Takođe, u saradnji sa Raiffeisen Leasing, svim potencijalnim kupcima su obezbeđene posebne sajamske ponude i povoljni uslovi finansiranja.

Isuzu_Shell_Transport_Open_Days_05

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra