Profi Star Užice – novi vlasnik Isuzu D-MAX Crew Cab Quasar

Isuzu D-MAX Profi Star Užice

Firma Profi Star iz Užica, ovlašćeni zastupnik, distributer i serviser opreme i uređaja poznatih evropskih brendova, kao što su Ceccato, Atlas Copco, RC Rodcraft, Camozzi i Ma-fra, nedavno je „pojačala“ svoj vozni park kupovinom Isuzu D-MAX 4×4 Crew Cab.

Isuzu D-MAX Profi Star UžiceIsporučeni automobil je u atraktivnoj Nautilus plavoj boji i u vrhunskom, Quasar paketu opreme, sa opcionim automatskim menjačem. Pored bogate serijske opreme koja se isporučuje u pomenutom Quasar paketu, novi vlasnici su odabrali i nekoliko stavki sa dugačke liste dodatne opreme.

Isuzu D-MAX Profi Star UžicePre svega, automobil je dobio tzv. bull-bar napred, kao i atraktivni roll-bar iza kabinskog dela, na koji su montirana LED svetla/reflektori. Uz to, instalirani su krovni nosači, kuka za vuču, deflektor vazduha na „haubi“, kao i bočni deflektori na prozorima.

Isuzu D-MAX Profi Star UžiceTakođe, kupac se odlučio i za specijalnu „roletnu“ koja omogućava da se pokrije, ali i zaključa tovarni prostor pick-up vozila. Novim vlasnicima želimo srećnu vožnju i da ih Isuzu D-MAX verno služi i u najtežim situacijama!

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra