Poljska donirala MUP-u Ukrajine 38 vozila Isuzu D-MAX

Koliko je Isuzu D-MAX popularan kao namensko vozilo, čak i na prostoru Evrope, govori i podatak da je MUP Poljske donirao 38 novih vozila Ministarstvu unutrašnjih poslova Ukrajine, tačnije, regionalnim jedinicama iz Volyn regiona.

isuzuSvečana primopredaja vozila održana je u glavnom gradu pomenute regije, Lutsku, uz neizbežni prateći program i zvaničnike dveju pomenutih država. Inače, ova donacija deo je međunarodne saradnje Cross Border Cooperation Programme, koji je svojevremeno potpisan između Poljske, Ukrajine i Belorusije, još 2007. godine.

isuzu

Donirana vozila namenski su opremljena klasičnim analognim, ali i infracrvenim digitalnim kamerama, specijalnim koferom za potrebe forenzičara, kao i snažnim baterijskim lampama za noćne patrole, koje se mogu puniti, sve u cilju boljeg obezbeđivanja poljsko-ukrajinske granice i smanjenja broja ilegalnih prelaza, kao i krijumčarenja.

isuzu

Svih 38 D-MAX vozila je u osnovnom Satellite paketu opreme, u verziji Crew Cab koja može da preveze pet putnika. Takođe, vozila su isporučena sa zatvorenim tovarnim prostorom (tzv. canopy) sa staklima, a ukupna vrednost flote iznosi oko 1,65 miliona evra.

isuzu

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra