ISUZU VOZILA NA 50. MEĐUNARODNOM SAJMU LORIST 2017: Atraktivni popusti, bogat lager, uz velik izbor dodatne opreme

Na predstojećem, jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta – LORIST 2017, firma TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, predstaviće atraktivne pick-up modele D-MAX, posebno namenjene lovcima, ribolovcima, ali i svima onima željnim pravih off-road avantura.

Posetiocima sajma biće prezentovana čak tri Isuzu D-MAX Crew Cab 1.9 Ddi 4WD modela, od kojih je jedan u izuzetno atraktivnom Adventure izdanju, sa povišenim klirensom i tzv. lift-kitom od 2 inča, ali i mnoštvom druge dodatne opreme koju će naročito ceniti lovci, kao što su off-road pneumatici, snorkel za savladavanje dubljih vodenih prepreka, kao i vitlo za izvlačenje.

Uz ovog “specijalca”, tu su i dva redovna D-MAX pikapa, jedan u osnovnom, Satellite paketu opreme, koji je prvi izbor klijenata kada se traži svestrana “radna mašina”, dok je drugo vozilo u srednjem paketu opreme Solar, opremljeno automatskim menjačem, koji će više ceniti kupci koji od D-MAX pikapa traže višenamensko putničko vozilo.

isuzu lorist 2017

Pored atraktivnih pikap vozila, biće prikazan i kompaktni kamion L35 F sa plitkim sandukom, do 3,5 tona bruto nosivosti, za koji je dovoljna vozačka dozvola B kategorije. Kamion je opremljen nezavisnim prednjim oslanjanjem Adaptor, a deo opreme predstavlja i sofisticirani poluautomatski menjač NEES 2.

Uz atraktivne ISUZU modele i velik izbor dodatne opreme, TRIO Motors je za LORIST 2017 obezbedio i značajno sniženje cena, sa popustima i do 2500 evra, specijalne uslove finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing, kao i bogat lager vozila, dostupnih u veoma kratkom roku, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra