Uspešan nastup ISUZU vozila na 50. LORIST sajmu u Novom Sadu

I ove godine, firma TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, nastupila je na Međunarodnom sajmu lova, ribolova, sporta i turizma – LORIST 2017, gde je brojnim posetiocima predstavila pikap modele D-MAX u različitim konfiguracijama, kao i kamion L35 F sa plitkim sandukom, do 3,5 tona bruto nosivosti, za koji je dovoljna vozačka dozvola B kategorije.

isuzu vozila lorist 2017

Najinteresantniji za pravna lica bio je D-Max Crew Cab model u osnovnom Satellite paketu opreme, koji može da preveze nešto više od jedne tone tereta, a za koji je tokom oktobra meseca, dok traje sajamski popust, potrebno izdvojiti 23.300 evra (+PDV).

isuzu vozila lorist 2017

Kupcima kojima treba višenamensko, svestrano vozilo, sposobno da pored tereta, udobno preveze do pet odraslih osoba, najinteresantniji je bio D-Max Crew Cab u srednjem paketu opreme Solar, koji je opremljen i opcionim automatskim menjačem. Za njega je tokom sajamskog popust neophodno izdvojiti 27.500 evra (+PDV).

isuzu vozila lorist 2017

Ipak, ubedljivo najatraktivniji model na štandu ISUZU vozila bio je “maskirani” D-Max Crew Cab u specijalnom paketu Adventure, posebno prilagođen za lovce i ljubitelje off-road avantura, sa mnoštvom dodatne opreme, koju je, inače, moguće ugraditi i na bilo koji drugi serijski D-Max. Cena ovog vozila iznosi 37.990 evra (+PDV), u koju je uračunata kompletna dodatna opreme.

isuzu vozila lorist 2017

Za male privrednike, jednako je bio interesantan laki kamion L35 F sa plitkim sandukom, ukupne (bruto) nosivosti do 3,5 tona, za koji je dovoljna vozačka dozvola B kategorije. Pored kompaktnih dimenzija i velike nosivost u okviru svoje klase, izloženi model bio je opremljen nezavisnim prednjim oslanjanjem Adaptor, kao i robotizovanim polu-automatskim menjačem NEES 2, u cilju što komfornijeg rada u urbanim uslovima. Ovako opremljen kamion iznosi 24.500 evra (+PDV).

Uz izuzetno povoljne uslove finansiranja koje obezbeđuje Raiffeisen Leasing, TRIO Motors je za LORIST 2017 obezbedio i više nego atraktivne popuste na sva vozila, u visini i do 2500 evra, koji su aktuelni do 31. oktobra ove godine. Zato pozivamo sve zainteresovane da do kraja meseca pronađu ISUZU vozilo po svom ukusu i iskoriste idealnu priliku i sniženje!

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra