Novaquest Star NX 585 – Apartman na točkovima

Iako još uvek „kaska“ za najrazvijenijim automobilskim industrijama sveta, kinesko tržište je, mora se priznati, u velikoj ekspanziji, i to ne samo kada je reč o „potrošnji“, već i po domaćoj proizvodnji automobila i prateće opreme, koji su svake godine sve sofisticiraniji i kompletniji proizvodi. Tako je nedavno, na 16. Međunarodnom sajmu kamp vozila i prateće opreme u Pekingu, kineska kompanija Novaquest, specijalizovana za proizvodnju kamper vozila, predstavila model Star NX 585, baziran na aktuelnoj generaciji ISUZU D-Max u Crew Cab verziji sa četvoro vrata.

novaquest nx 585 isuzu d-max

Sama karoserija vozila, pored „ušminkavanja“ u mat sivu boju i narandžaste detalje, nije pretrpela veće izmene, ali je zato tovarni prostor u potpunosti uklonjen i umesto njega, namontirana impresivna kamperska nadgradnja, koja se proteže napred čak do iznad kabinskog prostora i pruža udoban smeštaj, poput manjeg apartmana.

novaquest nx 585 isuzu d-max

A da zaista nije preterivanje, neophodno je pogledati enterijer kamperske nadgradnje NX 585 i uveriti se da je zaista sve na svom mestu, „napakovano“ i dovoljno luksuzno da se može nazvati, ako ne kućicom, a ono bar apartmanom na točkovima. Tu je veliki krevet, trpezarijski sto, klima-uređaj, televizor, toalet, šporet, frižider…

novaquest nx 585 isuzu d-max

Što se tiče samog vozila, dugačkog nešto ispod šest metara, njega pokreće dobro poznati ISUZU 3,0-litarski turbo dizel motor 4JJ1-TC koji obezbeđuje 177 konjskih snaga i 430 Nm obrtnog momenta. Pored mogućnosti uključivanja 4WD pogona, kao i redukcije prenosa, ovo vozilo poseduje i zadnji „šper“ diferencijal u cilju što boljeg prenosa snage na podlogu.novaquest nx 585 isuzu d-max

Ono što možda najviše iznenađuje od svega jeste cena Star NX 585, koji sa kompletnom nadgradnjom iznosi oko 400.000 juana, odnosno preračunato u nama poznatiju, evropsku valutu, oko 51.000 evra, što zaista nije puno imajući u vidu da dobro opremljen D-Max Crew Cab košta nešto više od polovine tog iznosa, i to bez poreza.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra