WhatVan? proglasio ISUZU D-Max za Pick-Up of the Year 2019

Drugu godinu za redom, renomirani britanski magazin WhatVan? proglasio je ISUZU D-Max za najbolje pikap vozilo na tržištu, te se tako, uz prošlogodišnju nagradu, D-Max „okitio“ novom titulom Pick-up of the Year 2019.

isuzu d-max whatvan? pick-up of the year 2019Za proteklih godinu dana, situacija na pikap tržištu bila je više nego dinamična, a jedan od ključnih razloga što je ISUZU D-Max i ove godine poneo laskavu titulu jesu unapređenja koja su nedavno implementirana na vozilu i koja će od 2019. godine biti standardna.

isuzu d-max whatvan? pick-up of the year 2019

Kada je reč o vizuelnom nastupu, treba spomenuti tri nove boje u bogatoj paleti – Sapphire Blue, Spinel Red i Galena Grey, ali je unapređen i enterijer implementacijom novih dizajnerskih rešenja na nekim od elemenata kabine, uz upotrebu još kvalitetnijih materijala.

isuzu d-max whatvan? pick-up of the year 2019

Veoma bitna stavka jeste uvođenje sistema kontrole zanošenja prilolice (TSC – Trailer Sway Control), koji postaje standardni deo opreme na svim 4WD modelima, a kod Crew Cab verzije sa četvoro vrata, modifikovano je i zadnje oslanjanje, te se sada umesto pet, nalaze tri lisnata gibnja potpuno nove konstrukcije.

isuzu d-max whatvan? pick-up of the year 2019

Ovo je učinjeno u cilju povećanja udobnosti i smanjenja buke kod modela koji se češće koriste kao porodična ili lifestyle vozila, nego li kao radne mašine, naravno, uz zadržan nivo voznih osobina. Istovremeno, smanjena je i masa praznog vozila za 10 kilograma čime je, samim tim, za isto toliko povećana i nosivost.isuzu d-max whatvan? pick-up of the year 2019

Uz sve pomenute novine, itekako bitan faktor u proglašenju ovogodišnjeg WhatVan? pobednika bila je i činjenica da ISUZU D-Max nudi tri različite verzije kabine (Single, Space i Crew), kao i verziju sa pogonom na zadnje točkove (Single Cab 2WD), što malo ko od konkurenata može da pruži. Naravno, tu je i sposobnost vuče prikolice do 3,5 tona što je i dalje najbolji rezultat u klasi, kao i ne korišćenje AdBlue tečnosti radi ispunjenja strogih Euro 6 normi.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra