Nastup ISUZU vozila na Salonu automobila u Beogradu

Danas je u Beogradu svoja vrata posetiocima otvorio 54. Međunarodnom salonu automobila, na kojem kompanija TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila, predstavlja unapređeni D-MAX pikap, bogato opremljen, pokretan snažnim, ali ekonomičnim 1,9-litarskim Ddi motorom, u skladu sa najnovijim Euro 6 normama.

Domaćoj publici prezentovana su četiri ISUZU D-MAX Crew Cab modela – jedan u osnovnom paketu opreme Satellite, sa manuelnim 6-stepenim menjačem, po sajamskoj ceni od 23.300 evra (+PDV). Drugi model je u novom paketu opreme Pulsar i pozicionira se između Planet i Solar verzija, a njegova sajamska cena iznosi 25.500 evra (+PDV).

Treći izloženi D-Max je u najvišem, luksuznom paketu opreme Quasar, kao i u novoj Sapphire Blue plavoj boji, opremljen automatskim 6-stepenim menjačem, ključ-karticom, multimedijalnim displejem, navigacijom, kamerom za vožnju unazad, kožnim elektro-podesivim sedištima sa grejačima, itd. Njegova sajamska cena startuje od 30.700 evra (+PDV).

Četvrti izloženi D-Max je, može se reći, specijalno vozilo, u srednjem paketu opreme Solar, sa automatskim menjačem, koji je pripremljen za potrebe popularne domaće TV emisije “Sasvim prirodno” čiji je autor i voditelj Jovan Memedović. Ujedno, ovaj D-Max će u narednom periodu biti zvanično vozilo pomenute emisije u naredne tri godine, a zvanična primopredaja održaće se tokom trajanja sajma, u subotu, 23. marta u 12.00 časova, na ISUZU štandu u Hali 4. Njegova sajamska cena iznosi 34.500 evra (+PDV).

Pored D-Max pikap modela, TRIO Motors je na štandu izložio i laki kamion L35 H sa nadgradnjom u vidu tovarnog sanduka, dimenzija 4200 x 2200 mm. Izloženi kamion opremljen je robotizovanim menjačem NEES II, kao i nezavisnim prednjim oslanjanjem Adaptor. Ukupne bruto nosivosti do 3,5 tona, ovaj kamion je moguće voziti i na vozačku dozvolu B kategorije. Njegova sajamska cena je 19.900 evra (+PDV).

Uz atraktivne ISUZU modele, popuste i bogat izbor dodatne opreme, TRIO MOTORS je obezbedio i specijalne uslove finansiranja, a sve to je praćeno bogatim lagerom vozila, brzim rokom isporuke, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra