ISUZU vozila na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Već tradicionalno, kompanija TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke ISUZU, nastupiće na ovogodišnjem 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se od 11. do 17. maja održava u Novom Sadu.

Na otvorenom štandu ispred Hale 1b posetioci će imati priliku da vide nekoliko različitih verzija popularnog D-Max pikapa, kao i nove, kompaktne M21 kamione koje pokreće isti 1,9-litarski turbo dizel motor u skladu sa Euro 6 normama.

isuzu poljoprivredni sajam novi sad

Najveće zvezde štanda sigurno će biti D-Max verzije specijalno prilagođene avanturistima, ljubiteljima off-road vožnje, u atraktivnom Huntsman i Monster Adventure paketu, koji su ujedno i oficijelno vozilo poznate TV emisije „Sasvim prirodno“, čiji je autor i voditelj Jovan Memedović.

isuzu poljoprivredni sajam novi sad

Pored njih, biće izložen i D-Max u osnovnom paketu opreme Satellite, kao i njegova verzija koja umesto serijskog tovarnog sanduka poseduje tovarnu platformu, naročito interesantnu poljoprivrednicima, kada je neophodno transportovati i nešto gabaritniji teret.

isuzu poljoprivredni sajam novi sad

Onima koji od D-Max pikapa očekuju nešto luksuzniji „ugođaj“, namenjen je paket opreme Solar Plus, koji već serijski dolazi sa bočnim pragovima, automatskim klima uređajem, ključ-karticom, aluminijumskim naplacima od 18 inča, displejem osetljivim na dodir, kamerom za vožnju unazad, tempomatom, itd.

isuzu poljoprivredni sajam novi sad

Za transport robe do 3,5 tona bruto namenjen je kompaktni M21 kamion, i to u Double Cab verziji koja može da preveze šest osoba, a vozi se na vozačku dozvolu B kategorije. Na bazi M21 Ground kamiona biće izložena i specijalna verzija opremljena hidrauličnom teleskopskom platformom italijanske firme Socage.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra