ISUZU D-Max by Jovan Memedović

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodno

Velika svestranost pikap vozila kada je reč o transportu robe, prevozu putnika, off-road sposobnostima, a sve to, uz relativno nisku cenu registracije, dovela je do velike popularnosti ovog tipa automobila, ne samo u Evropi, već i na teritoriji Srbije.

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodnoIako možda još uvek ne toliko “odomaćen” na ulicama gradova, pre svega zbog svojih dimenzija, pikap kao što je ISUZU D-Max itekako je “na svome” kada se siđe sa asfaltnih puteva, gde neretko treba proći žitko blato, “pregaziti” preko kamenja, pa čak i “forsirati” veći potok ili rečicu kako bi se avantura nastavila.

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodnoOve prednosti ISUZU D-Max prepoznao je i Jovan Memedović, autor i voditelj TV emisije “Sasvim prirodno” i, može se reći, prava institucija na ovim prostorima kada je reč o prirodnjačkim emisijama i  putopisima. Tako je pre par meseci, Jovan Memedović postao i svojevrsni ambasador ISUZU brenda u Srbiji, odlučivši se da za oficijelno vozilo pomenute TV emisije, odabere upravo ISUZU D-Max pikap.

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodnoTo je bila izvrsna prilika da TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila, kreira posebnu verziju D-Max pikapa na osnovu bogatog iskustva Jovana Memedovića i potreba njegove ekipe prilikom snimanja materijala za TV emisiju “Sasvim prirodno”, čak i u najnepristupačnijim delovima Srbije.

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodnoZa osnovu je odabran D-Max u Crew Cab konfiguraciji i Solar paketu opreme, koji, može se reći, predstavlja optimalan odnos između cene vozila i luksuza, a istovremeno nimalo ne umanjuje terenske sposobnosti samog pikapa. Vozilo je zatim opremljeno poklopcem tovarnog prostora sa bočnim staklima, koji se pokazao kao najpraktičnije rešenje prilikom prevoza iole kabastijeg tereta ili opreme.

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodnoD-Max je dobio i terenske pneumatike BF Goodrich All-Terrain od 18 inča, zatim metalnu zaštitu donjeg postroja, pre svega motora i menjača, bočne pragove kako bi se olakšao ulazak u vozilo, deflektor vazduha na “haubi”, kao i uzdužne krovne nosače na vozilu i poklopcu tovarnog prostora, na koji se montiraju specijalni Thule nosači za kajak i prateću opremu.

Isuzu D-Max Hunter Edition - Jovan Memedović - Sasvim prirodnoNa samom kraju, vozilo je “presvučeno” u specijalnu maslinasto-zelenu mat foliju kako bi se što bolje “utopilo” u prirodu. Ovako kreiran D-Max dobio je i nezvanični naziv Hunter Edition, budući da je istovremeno i odlična osnova za sve potencijalne klijente koji vole off-road avanture i boravak u prirodi, bilo da su lovci, ribolovci, šumari, itd.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra