Uspešan nastup ISUZU vozila na sajmu LORIST 2019

Početkom oktobra, u halama Novosadskog sajma, održan je tradicionalni jesenji Sajam lova, ribolova, sporta i turizma LORIST 2019, na kojem je i ove godine veoma zapažen uspeh imala firma TRIO Motorsovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke ISUZU, koja je u Hali 1 izložila nekoliko različitih verzija D-Max pikapova.

isuzu d-max lorist 2019Ponuda startuje od osnovnog modela u Satellite paketu opreme, čija je sajamska cena 23.300 evra (+PDV), a kojeg odlikuje pouzdan ISUZU 1,9-litarski turbo dizel motor od 164 konjske snage, kao i 6-stepeni manuelni menjač sa mogućnošću redukcije pogona i uključivanjem prenosa i na prednje točkove.

isuzu d-max lorist 2019Onima koji, pre svega, traže luksuz i udobnost, uz sekundarne transportne sposobnosti, prilagođen je D-Max u srednjem Solar paketu opreme koji podrazumeva aluminijumske naplatke od 18 inča, tempomat, multimedijalni displej osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad, itd. U verziji sa 6-stepenim automatskim menjačem, njegova sajamska cena iznosi 27.500 evra (+PDV).

isuzu d-max lorist 2019Urbanim avanturistima namenjena je specijalna edicija Black Ops koja je bazirana na Planet paketu opreme, a koja pored standardne, podrazumeva i dodatnu opremu, kao što su električni poklopac tovarnog prostora, krovni nosači, itisonska obloga tovarnog prostora, bočni pragovi, multimedijalni uređaj sa displejem dijagonale 8 inča, kao i aluminijumski naplaci od 18 inča. Njegova sajamska cena iznosi 30.990 evra.

isuzu d-max lorist 2019Već tradicionalno, na LORIST sajmu izložen je i najekstremniji D-Max u Monster Adventure paketu, namenjen lovcima, ribolovcima, ali i svim drugim zaljubljenicima u prirodu i off-road avanture. Odlikuje ga robustan vizuelni nastup, kao i pregršt dodatne opreme, pre svega namenjene lakšem savladavanju nepristupačnih terena, zbog čega ga je i Jovan Memedović, autor i voditelj emisije „Sasvim prirodno“ odabrao za svoje zvanično vozilo.

Cena ovog „specijalca“, sa aktuelnim sajamskim popustom i kompletnom dodatnom opremom iznosi 39.900 evra (+PDV).

 

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra