Glumac Petar Strugar još jedno promo lice ISUZU brenda!

Danas je u Novom Sadu, u prostorijama TRIO Motorsa, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera ISUZU vozila, potpisan ugovor o saradnji između ove kompanije i popularnog glumca Petra Strugara, koji će u narednom periodu, pored proslavljenog Jovana Memedovića, biti još jedan “ambasador” ISUZU brenda.

petar strugar isuzu d-maxOvom prilikom, Petar Strugar je na korišćenje dobio ISUZU D-Max Monster Adventure – kao jednu od najekstremnijih verzija popularnog pikapa D-Max, koji će mu biti veran saputnik u brojnim avanturama i pustolovinama.

petar strugar isuzu d-maxNaime, malo je poznato da je mladi, ali već ostvareni glumac i voditelj, Petar Strugar, poznat po ulogama u filmovima “Montevideo, Bog te video!”, “Montevideo, vidimo se!” i “Mali Budo”, istovremeno i veliki zaljubljenik u prirodu, lifestyle avanture i sportove, a nije mu strana ni off-road vožnja, budući da dobar deo vremena provodi van uređenih puteva.

petar strugar isuzu d-maxSamim tim, spoj između jednog takvog ljubitelja prirode i lifestyle avantura s jedne, i ISUZU D-Max Monster Adventure vozila sa druge strane, čini se gotovo kao idealna kombinacija. Ključeve ISUZU D-Max Monster Adventur vozila Petru Strugaru uručio je izvršni direktor TRIO Motorsa, Živko Marković.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra