Telenor obogatio svoju flotu sa tri ISUZU D-Max pikapa

Prednosti pikap vozila kao što je ISUZU D-Max prvi su uvideli poljoprivrednici, a nedugo zatim, pokazao se kao izuzetno praktičan i telekomunikacionim kompanijama koje veći deo flote svog voznog parka koriste van uređenih puteva, postavljajući i održavajući sisteme fiksne i mobilne telefonije, kao i Internet mreže.

isuzu d-max telenorTako je i kompanija Telenor odlučila da u svoj vozni park uvrsti tri primerka aktuelnog ISUZU D-Max, koji su posebno prilagođeni njihovim potrebama rada na terenu, uz mogućnost udobnog prevoza pet odraslih osoba i gabaritnog tereta i alata, mase do 1000 kilograma.

isuzu d-max telenorSva tri vozila isporučena kompaniji Telenor su u Planet paketu opreme, na koji je zatim ugrađena dodatna oprema u vidu krovnih nosača Thule, hardtop poklopca tovarnog prostora sa bočnim staklima, kuke za vuču, vitla Superwinch vučne sile od 11500 lbs i prednjeg bull-bara.

isuzu d-max telenorZa rad na terenu, naročito u noćnim uslovima, montirana su i dodatna LED svetla na bull-baru, dok je u kabini ugrađen OEM ISUZU multimedijalni uređaj kojeg je „potpisala“ kompanija Fujitsu, kao i kamera za vožnju unazad koja sliku projektuje na displej pomenutog multimedijalnog sistema.

isuzu d-max telenor

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra