ISUZU D-Max Shogun Edition by TRIO Motors

Pored neosporno velike upotrebne vrednosti kada je reč o transportu, naročito na teško prohodnim terenima, ISUZU D-Max je u poslednjih par godina postao jednako popularan i u tzv. lifestyle segmentu, gde ga vlasnici koriste pre svega kao vozilo s kojim mogu da se upute gotovo u svaku avanturu, bilo na asfaltu, bilo van njega.

isuzu d-max shogun edition trio motorsBudući da za off-road namenu, kompanija TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila, već nudi nekoliko specijalizovanih verzija, kreiranih upravo u sopstvenim pogonima, bilo je logično da se tržištu ponude i specijalizovane lifestyle varijante D-Max pikapa.

isuzu d-max shogun edition trio motorsTako je nastao prvo model Pulsar, kao obogaćeni paket opreme Planet, da bi ubrzo stigao i Black Ops Edition, koji je izazvao veliko interesovanje na tržištu, a najnoviji projekat iz TRIO Motorsa dolazi u obliku Shogun edicije, koja naglasak daje ne samo na vizuelnom utisku, već i na praktičnosti.

isuzu d-max shogun edition trio motorsPrikazani ISUZU D-Max Shogun Edition je baziran na najvišem paketu opreme Quasar, što će reći da stiže sa kožnim, grejanim, elektropodesivim sedištima, multimedijalnim navigacionim uređajem, kamerom za vožnju unazad, tempomatom, audio kontrolama na volanu, a tu je i 6-stepeni automatski menjač i automatski klima uređaj.

isuzu d-max shogun edition trio motorsNa sve navedeno, kupci Shogun edicije dobijaju i dodatno LED osvetljenje u vidu dvostrukih Lazer Linear-6 dioda, „skrivenih“ unutar prednjeg branika, koje su zadužene da noć pretvore u dan, što je od naročite pomoći ukoliko se vozi van uređenih puteva.

isuzu d-max shogun edition trio motorsPored uzdužnih krovnih „šina“, na koje je moguće montirati različite vrste nosača za prtljag ili čak šatora ukoliko planirate ozbiljniji i duži boravak u prirodi, ISUZU D-Max Shogun Edition krase i novi, tzv. diamond cut naplaci od 18 inča, kao i stilizovani bočni pragovi koji omogućavaju lakši ulazak, odnosno izlazak iz vozila.

isuzu d-max shogun edition trio motorsU cilju veće praktičnosti, prikazani Shogun Edition je opremljen i tzv. hardtop poklopcem tovarnog prostora sa bočnim staklima, ali se u zavisnosti od želja kupaca, umesto njega, može ugraditi i tzv. alu-roletna sa ili bez roll-bara, kao i klasični ravni poklopac, kojeg ima, recimo, Black Ops verzija.

isuzu d-max shogun edition trio motorsZa upečatljiv vizuelni nastup, pored atraktivne nove boje Spinel Red, tu je i nekoliko dodatnih elemenata, pre svega, u vidu prednjeg spojlera (tzv. splitera), kao i plastičnih oplata donjeg dela tovarnog sanduka, koje se uklapaju sa zadnjim „branikom“, dok su poklopci retrovizora, ručice vrata, prednja maska i ostali ukrasni elementi, umesto u boji hroma, sada u tzv. Gun Metal sivoj boji.

isuzu d-max shogun edition trio motorsNa kraju, dolazimo i do cene Shogun edicije, a ona, sa svom ugrađenom dodatnom opremom, iznosi 37.990 evra (+PDV). TRIO Motors za Shogun Edition odobrava sajamski popust od čak 3.000 evra kao i dodatni popust od 1.000 evra u okviru akcije za vozila sa lagera te cena ove specijalne edicije sada iznosi 33.990 evra (+PDV).

Više informacija o konkretnom vozilu možete pronaći OVDE.

 

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra