Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

Flota D-Max Space Cab za JP EPS – RB Kolubara

JP Elektroprivreda Srbija – Rudarski basen Kolubara, nedavno je u svoju bogatu flotu radnih vozila uvrstio i pet novih ISUZU D-Max pikapa, i to u Space Cab verziji. Pomenuti industrijski gigant prepoznao je kvalitet ISUZU vozila još 2016. godine, kada je poručen prvi D-Max pikap u Crew Cab konfiguraciji, da bi potom, usledila i isporuka dva dodatna vozila za teže uslove eksploatacije.

isuzu d-max space cab kolubara

Najekstremniji od njih jeste tzv. Monster Truck, pikap sa povišenim klirensom za 15 centimetara i opremljen posebnim kamionskim sandukom u kojem se prevoze plinske boce, rezervni delovi i drugi materijal, neophodan za funkcionisanje teških rudarskih mašina u basenu.

isuzu d-max space cab kolubara

Poučeni odličnim iskustvom tokom dosadašnje eksploatacije D-Max vozila, bilo je logično da se RB Kolubara, prilikom nabavke flote od pet novih pikapa, i to u pomalo egzotičnoj, tzv. polu-kabinskoj, Space Cab verziji, ponovo odlučila za ISUZU vozila. Ovim je ukupan broj vozila u eksploataciji narastao na osam, uz obostranu želju da se i u narednim nabavkama, u floti nađu vozila marke ISUZU.

Ostavite komentar