ISUZU F11 „smećar“ za JKP Obrenovac

Javno komunalno preduzeće „Obrenovac“ iz istoimenog grada, ovih dana je postalo bogatije za jedan kamion ISUZU F11 za odvoz smeća. U pitanju je kamion F-serije, bruto nosivosti 11 tona, na koji je montirana specijalna nadogradnja italijanske firme COSECO.

ISUZU F11 kamion COSECO

Pomenuti kamion pokreće snažni ISUZU 4HK1 motor, zapremine 5,2 litre, koji oslobađa 210 „konja“ i 706 Nm obrtnog momenta. U skladu sa aktuelnim Euro VI standardima, opremljen je DPD filterom čestica, kao i SCR sistemom koji uz pomoć AdBlue tečnosti dodatno smanjuje emisiju azotnih oksida (NOx), što ga čini idealnim za rad u urbanim sredinama.

ISUZU F11 kamion COSECO

Uz to, F11 dolazi sa izuzetno bogatom serijskom opremom, u koju spadaju ABS, EBD, ESC, ESR, tempomat, pneumatsko sedište, LDWS sistem, CD/mp3/USB audio uređaj, daljinsko otključavanje, klima uređaj, elektropodesivi grejani retrovizori, itd.

ISUZU F11 kamion COSECO

I to nije sve, jer je ovaj F11 opremljen i zadnjim vazdušnim oslanjanjem koje obezbeđuje izuzetno udobnu vožnju, bez obzira na uslove puta, dok optimalni pritisak na zadnjoj osovini produžava životni vek pneumatika, a istovremeno pruža i bolju trakciju.

ISUZU F11 kamion COSECO

Ovaj projekat realizovan je zajedničkom saradnjom firme TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera vozila marke ISUZU, kao i firme MAG Centar iz Beograda, koja je obezbedila pomenutu nadogradnju.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra