Nova flota ISUZU D-Max Monster Truck za JP EPS – RB Kolubara

JP Elektroprivreda Srbije – Rudarski basen Kolubara, ovih dana je u svoju bogatu flotu radnih vozila uvrstio još četiri nova ISUZU D-Max pikapa, i to u radnoj Monster Truck verziji, opremljenoj specijalnim kamionskim sandukom sa arnjevima i ceradom.

isuzu d-max monster truck kolubaraPomenuta vozila zapravo su evolucija postojeće Monster Truck verzije – pikapa sa ekstra klirensom, snorkelom, terenskim pneumaticima BF Goodrich Mud-Terrain i posebnim kamionskim sandukom u kojem se prevoze plinske boce, rezervni delovi i drugi materijal, neophodan za funkcionisanje teških rudarskih mašina u basenu.

isuzu d-max monster truck kolubaraInače, treba reći da je domaći industrijski gigant prepoznao kvalitet ISUZU vozila još 2016. godine, kada je poručen prvi D-Max pikap u Crew Cab verziji, da bi, nakon što je prošao opsežna testiranja u svim uslovima rada u rudarskom basenu, usledila isporuka dva dodatna vozila za teške uslove eksploatacije, slična Monster Truck verziji, a zatim i flota od pet D-Max Space Cab modela.isuzu d-max monster truck kolubaraPoučeni odličnim iskustvom tokom dosadašnje eksploatacije D-Max vozila, bilo je logično da se RB Kolubara, prilikom nabavke flote od četiri nova pikapa, ponovo odluči za ISUZU vozila. Ovim je ukupan broj vozila u eksploataciji narastao na dvanaest.

isuzu d-max monster truck kolubara

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra