ISUZU D-Max Black Ops specijalna edicija

Foto: Đorđe Pavićević

Mogućnost personalizacije jednog pikap vozila, kakav je ISUZU D-Max, već su opšte poznate, a pored brojne dodatne opreme koja može u potpunosti da transformiše, kako vizuelni nastup, tako i sposobnosti vozila, nikako se ne sme zanemariti ni momenat personalizacije, koji je u poslednje vreme sve popularniji na globalnom tržištu.

Foto: Đorđe PavićevićZbog toga je TRIO Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke ISUZU ovoj „temi“ pristupio na jedan drugačiji način, kreirajući specijalnu ediciju pod nazivom Black Ops, koja na najbolji način opisuje vizuelni nastup ovog pikapa, sa kompletnom dodatnom opremom.

Foto: Đorđe PavićevićNa model u paketu opreme Planet, dodatno je nekoliko vizuelno veoma upečatljivih, ali i nekoliko krajnje praktičnih elemenata dodatne opreme, uz pomoć kojih je D-Max transformisan u pravi lifestyle automobil, istovremeno sposoban da bez problema siđe sa asfalta u neku avanturu u prirodi.

Foto: Đorđe PavićevićBlack Ops edicija se može pohvaliti aluminijumskim naplacima od 18 inča, plastičnim oplatama blatobrana koje Black Ops čine još robustnijim, bočnim pragovovima, multimedijalnim sistemom sa touchscreen ekranom, dijagonale 8 inča, kamerom za vožnju unazad i krovnim nosačima.

Foto: Đorđe PavićevićI to nije sve, jer je pored vizuelnog utiska, izuzetno bitan i praktični aspekt vozila, za čega se pobrinuo poklopac tovarnog prostora sa elektromotorom koji se može otvarati pod uglom ili potpuno ravno, omogućavajući transport i kabastih predmeta, koji po visini premašuju dimenzije tovarnog prostora. Uz to, tovarni prostor, umesto klasične plastične obloge, poseduje specijalni itison, čime je prtljažnik u potpunosti prilagođen i za transport „finih“ stvari.

Foto: Đorđe PavićevićNa kraju, tu je i vizuelni „momenat“ budući da je D-Max „ukrašen“ diskretnim perla crvenim linijama, poklopci spoljnih retrovizora su takođe u perla crvenoj, dok se na vozilu, na vratima, retrovizorima, „zavesicama“ i tovarnom prostoru, nalaze amblemi Black Ops specijalne edicije.

Ovako „doteran“, ISUZU D-Max Black Ops može biti vaš za 32.990 evra (+PDV), koliko iznosi redovna cena vozila, odnosno za 30.990 evra (+PDV) koliko iznosi aktuelna akcijska cena.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra