ISUZU Tara Roadshow 2019

Krajem oktobra, kompanija Orbico Lubricants Srbija je u saradnji sa Jovanom Memedovićem i ekipom „Sasvim prirodno“ organizovala za svoje VIP klijente atraktivnu višednevnu manifestaciju pod imenom Tara Roadshow 2019.

isuzu tara roadshow 2019Pomenuti događaj logistički je podržala kompanija TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila ISUZU, koja je na raspolaganje dala nekoliko različitih verzija popularnog pikpapa D-Max, kojeg, inače, vozi i Jovan Memedović, urednik i voditelj emisije “Sasvim prirodno”.

isuzu tara roadshow 2019Uz to, kompanija LAV Auto iz Beograda, generalni zastupnik brenda Thule, opremila je sve D-Max pikapove praktičnim krovnim nosačima, krovnim koferima i nosačima bicikala, a učesnici su dobili i Thule rančeve.

isuzu tara roadshow 2019Avantura je startovala iz Novog Sada, ispred sedišta kompanije Orbico Lubricants Srbija, a itinerer je vodio preko Fruške gore do Šapca, gde je napravljen kratak predah ispred kompanije AutoMaterijal, da bi se putovanje nastavilo ka Valjevu i “Paviljonu Markova stolica” gde je upriličen više nego bogat doručak.

isuzu tara roadshow 2019Nastavak avanture vodio je dolinom Kolubare, gde je usledio i prvi off-road tokom kojeg su učesnici imali priliku da se u realnim uslovima uvere u terenske sposobnosti ISUZU D-Max vozila.

isuzu tara roadshow 2019Put je zatim nastavljen ka Rogačici i Bajinoj Bašti, gde je učesnike dočekao “domaćin” ove avanture, Jovan Memedović, koji ih je upoznao sa prirodnim lepotama ovog kraja, a ubrzo je usledio i drugi off-road i penjanje do Sokoline, gde su domaćini upriličili izuzetan ručak, odnosno večeru.

isuzu tara roadshow 2019Drugog dana avantura je startovala odlaskom do brane “Perućac”, gde su se učesnici zatim ukrcali na brod koji je kroz kanjon reke Drine plovio do Višegrada, u kojem je zatim upriličen tradicionalni ručak.

isuzu tara roadshow 2019Treći dan obilovao je putovanjima, a itinerer je vodio preko jezera Zaovine do sela Jagoštica, sve u okviru Nacionalnog parka Tara, gde su ponovo do izražaja došli robusni ISUZU D-Max pikapovi.

isuzu tara roadshow 2019

Četvrti dan rezervisan je za pozdrave i povratak učesnika kućama koji su jednoglasno zaključili da je ovaj tip manifestacije bio “pun pogodak” i da bi i naredne godine moralo da se upriliči nešto slično kao što je Tara Roadshow 2019.

 

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra