Ugradnja vitla na ISUZU D-Max

Ukoliko planirate da svoj ISUZU D-Max koristiti na pravi način, kako je izvorno automobil i koncipiran, a to je da sa njim gotovo svakodnevno silazite sa asfalta na neuređene puteve, pa i terene kojima niko pre vas nije prošao, neophodno je pripremiti se za sve uslove.

isuzu d-max ugradnja vitlaTo znači da bi pored terenskih pneumatika, koji nisu obavezni, ali se toplo preporučuju, ISUZU D-Max trebalo da poseduje i tzv. vitlo za izvlačenje, koje je od presudne pomoći pri „čupanju“ iz blata ili snega, ukoliko se negde zaglavite.

isuzu d-max ugradnja vitlaIsto tako, pomoću vitla možete i drugima pomoći u nevolji, odnosno ih izvući na čvrstu podlogu, a uvek se nađe još po koja interesantna primena ovog uređaja. A, kako izgleda ugradnja samog vitla na vozilo kao što je ISUZU D-Max, koje je delimično skriveno u prednjem odbojniku, možete videti na priloženim fotografijama.

isuzu d-max ugradnja vitlaU pitanju je vitlo poznate američke firme SuperWinch, model Tiger Shark TS 9500, što će reći da ima vučnu silu od 4309 kilograma, odnosno da može da povuče praktično dva ISUZU D-Max pikapa.

isuzu d-max ugradnja vitlaA, da bi vitlo moglo da se koristi na pravi način i povuče deklarisanu masu, mora da postane integralni deo vozila. Drugim rečima, to znači i da je neophodan kvalitetan nosač vitla koji se montira na šasiju, koji će izdržati i najveća opterećenja prilikom eksploatacije vitla.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra