ISUZU D-Max Green Monster – novi projekat TRIO Motorsa

isuzu d-max green monster trio motors

Čak i u ova teška vremena, zaposlenima u TRIO Motorsu, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru ISUZU vozila, ne manjka entuzijazma i inventivnosti, te je tako završen još jedan interesantan projekat jedinstvenog D-Max pikapa koji je poneo naziv Green Monster.

isuzu d-max green monster trio motorsU pitanju je svestrano vozilo, namenjeno kako redovnom saobraćaju, sa svim pratećim homologacijama i atestima za dodatnu opremu, tako i off-road avanturama, budući da je ovakvom tipu vozila, prirodno stanište ipak daleko od asfaltnih puteva, te da je i dobar deo pomenute opreme ugrađen upravo radi lakšeg savladavanja neprohodnih terena.

isuzu d-max green monster trio motorsOno što je važno napomenuti jeste da je Green Monster, odnosno „zeleno čudovište“ nastalo na bazi serijskog primerka, uz minimalne prepravke, a obogaćeno mnoštvom specijalizovane opreme namenjene D-Max modelu, a zatim „ukrašen“ specijalnom folijom u Wasabi Green Matt boji i pratećim grafičkim dodacima, za koje su „odgovorni“ naši prijatelji i partneri iz firmi SPOT i NS Grafo Prom.

isuzu d-max green monster trio motorsDakle, na standardni D-Max Crew Cab ugrađen je tzv. lift-kit od 2 inča, kojim je u proseku povećan klirens za oko 50 milimetara. Takođe, u cilju povećanja terenskih sposobnosti, ali i određenog povećanja klirensa, montirani su pneumatici BF Goodrich All-Terrain KO2, dimenzija 265/70 R17.

isuzu d-max green monster trio motorsRadi lakšeg ulaska i izlaska iz vozila, tu su i čelični bočni pragovi Overland koji ujedno služe i da zaštite karoseriju prilikom off-road vožnje. Takođe u službi zaštite karoserije jesu i plastične oplate blatobrana napred i pozadi, dok se na „haubi“ nalazi ukrasni detalj u vidu tzv. scoopa, odnosno usisnika vazduha za interkuler.

isuzu d-max green monster trio motorsNapred je, umesto serijskoj, ugrađen metalni off-road branik firme AFN, iza kojeg se „skriveno“ nalazi vitlo marke Superwinch, vučne sile od 9500 lbs, dok se na samom „braniku“ nalaze dodatna LED osvetljenja. Donji deo vozila zaštićen je i čeličnim pločama Rival 4×4, koje se prostiru od metalnog branika, a protežu se gotovo celom dužinom donjeg postroja.

isuzu d-max green monster trio motorsPozadi je, umesto serijskoj, takođe ugrađen specijalni metalni branik u koji su integrisana i svetla za vožnju unazad, kao i kuka za vuču, koja se može montirati/demontirati po potrebi. Vozilo je opremljeno i izmeštenim usisom vazduha za pogonsku jedinicu, tzv. snorkelom marke Safari, koji omogućava da se efikasno savladavaju i vodene prepreke znatno dublje od standardnih 600 milimetara.

isuzu d-max green monster trio motorsNa krovu se nalaze uzdužne krovne „šine“ na koje mogu da se, po potrebi, montiraju poprečni nosači radi korišćenja raznih dodataka. U ovom slučaju, na poprečne Thule nosače moguće je montirati krovni kofer, specijalne nosače za bicikle ili čak veliki krovni šator ukoliko planirate da se upustite u ozbiljnije avanture u prirodi.

isuzu d-max green monster trio motorsTovarni sanduk je „zatvoren“ ugradnjom hardtop poklopca bez bočnih stakala, koji poseduje integrisano treće stop svetlo, grejače zadnjeg stakla, kao i centralno zaključavanje. Unutar tovarnog prostora nalazi se specijalni sistem fioka i pregrada, američke firme Decked, koji ne samo što je koristan za odlaganje alata i raznih sitnica, već gornja površina može da ponese i teret mase do 1000 kilograma.

isuzu d-max green monster trio motorsNa kraju, kako bi i enterijer bio „u tonu“ sa spoljašnjim izgledom, D-Max Green Monster je dobio diskretne vizuelne izmene u vidu zelenih detalja oko centralne konzole i delova oplate vrata, dok se na naslonima za glavu sedišta nalaze izvezeni logotipi ISUZU D-Max u odgovarajućoj zelenoj boji.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra