POVRATAK JELENA – ISUZU D-Max i Jovan Memedović u najnovijoj emisiji serijala “Sasvim prirodno”

Širom Srbije poznati urednik i voditelj emisije “Sasvim prirodno”, Jovan Memedović, ujedno je i pravi “ambasador” ISUZU brenda na ovim prostorima, budući da je zvanično vozilo emisije upravo pikap ISUZU D-Max, specijalno pripremljen za potrebe emisije i prirodnjačkih avantura.

isuzu d-max sasvim prirodno jovan memedovićU najnovijoj emisiji serijala “Sasvim prirodno”, pod nazivom “Povratak jelena”, Jovan Memedović i prateća ekipa bili su u poseti Bačkom Monoštru, specijalnom centru za reprodukciju životinja u okviru lovišta “Kozara”, koji se nalazi na severozapadu Vojvodine, nedaleko od Sombora, prema srpsko-hrvatskoj granici na Dunavu.

isuzu d-max sasvim prirodno jovan memedovićSa ovog mesta se, koje je pod upravom JP “Vojvodinašume”, nakon odabira jedinki, divljač transportuje na područje nacionalnog parka planine Tara, posebnim prikolicama za čiju vuču su zaduženi takođe ISUZU D-Max pikapovi koji se nalaze u voznom parku JP “Vojvodinašuma”.

isuzu d-max sasvim prirodno jovan memedovićNakon više od 400 kilometara puta, divljač je uspešno transportovana do okoline sela Kremna, na planini Tara, gde je zatim puštena u divljinu, u nadi da će biti uspostavljen prirodni balans u lancu ishrane, toliko potreban da bi priroda “disala punim plućima”.

isuzu d-max sasvim prirodno jovan memedovićUostalom, najbolje je da sami pogledate kompletnu emisiju “Povratak jelena” koja se nalazi i na zvaničnom YouTube kanalu RTS “Sasvim prirodno”.

ISUZU SRBIJA

ISUZU SRBIJA

Pozovite nas i zakažite test vožnju Isuzu D-Max pikap vozila ili Isuzu kamiona i lično doživite uzbuđenje koje sa sobom donosi Isuzu kvalitet.

Zakaži test vožnju

Isuzu D-Max Single Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Space Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra

Isuzu D-Max Crew Cab

Akcijska cena 21,990 evra

Redovna cena 25,990 evra