Isuzu D-MAX Single Cab Isuzu D-MAX Single Cab
Isuzu D-MAX Space Cab Isuzu D-MAX Space Cab
Isuzu D-MAX Crew Cab Isuzu D-MAX Crew Cab
Specijalne verzije Specijalne verzije
do 3.5 tona do 3.5 tona
5.5 – 9.5 tona 5.5 – 9.5 tona
11 – 14 tona 11 – 14 tona
Specijalne nadgradnje Specijalne nadgradnje

ISUZU vozila na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu

Firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, na predstojećem Sajmu automobila u Novom Sadu predstaviće čitavu gamu pikap vozila D-Max, kao i laki kamion L35 F do 3,5 tona bruto nosivosti.

isuzu vozila na sajmu automobila u novom sadu

Pored serijskih D-Max modela u nekoliko različitih paketa opreme, firma TRIO Motors će na 15. Sajmu automobila u Novom Sadu izložiti i specijalno modifikovan D-Max pikap Monster Adventure, prilagođen ljubiteljima off-road avantura, sposoban da se snađe i na najtežim i najnepristupačnijim terenima.

isuzu vozila na sajmu automobila u novom sadu

Onima koji traže kompaktno teretno vozilo, jednako interesantan biće laki kamion L35 F sa plitkim sandukom, ukupne bruto nosivosti do 3,5 tona, kojeg odlikuju male dimenzije i velika okretljivost, a za čiju vožnju je dovoljna vozačka dozvola B kategorije.

isuzu vozila na sajmu automobila u novom sadu

Potencijalnim klijentima biće omogućene i test-vožnje D-Max Crew Cab modela u okviru kruga sajma, a na otvorenom prostoru, rezervisanom za komercijalni program, biće izložen i kamion ISUZU N35 H, ukupne nosivosti do 3,5 tona bruto.

isuzu vozila na sajmu automobila u novom sadu

U saradnji sa Raiffeisen Leasing, TRIO Motors nastavlja sa prodajnom akcijom i nakon LORIST-a, te je i za Sajam automobila kupcima obezbedio atraktivne uslove finansiranja, uz velike popuste, i do 2500 evra, koji važe do kraja oktobra.

Ostavite komentar